Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Το νέο κόμμα "Mπ"αρουφάκη ξεκινάει από το... Βερολίνο

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2016

ΣΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ο Γιάνης με το ένα νι

Στο Βερολίνο θα «λανσάρει» το νέο, πανευρωπαϊκό πολιτικό του κίνημα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, κάτι που σύμφωνα με την Politico θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου.

Το νέο κόμμα Βαρουφάκη ξεκινάει από το... Βερολίνο
Το κίνημα, που θα ονομάζεται «Δημοκρατία στην Ευρώπη, Κίνημα 2025» ή αλλιώς DiEM25, θα έχει ως στόχο να βάλει… τέλος στον «κατακερματισμό της Ευρώπης». Η παρουσίαση του κινήματος θα πραγματοποιηθεί σε αμφιθέατρο της γερμανικής πρωτεύουσας, μια κίνηση που μεταφράστηκε από αρκετούς ως συμβολική.

«Ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε τα σχέδιά του για ένα πανευρωπαϊκό κίνημα τον περασμένο μήνα. Στοχεύει στη δημιουργία μιας τρίτης εναλλακτικής μεταξύ του “κουκουλιού” των εθνικών κρατών και των “μη δημοκρατικών δομών” των σημερινών ευρωπαϊκών θεσμών» γράφει η Politico, που υπενθυμίζει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών παραιτήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο και δεν συμμετείχε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου