Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

"Εκδρομή" σε Ισραήλ και Κύπρο το επόμενο διήμερο ο Αλέξης Τσίπρας

ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2016

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από εννιά υπουργούς μεταβαίνει αύριο στο Ισραήλ για την πραγματοποίηση της διευρυμένης διμερούς συνάντησης, όπου θα συζητηθούν σημαντικά θέματα με στόχο την προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών.

Σε Ισραήλ και Κύπρο το επόμενο διήμερο ο Αλέξης Τσίπρας
Η υπουργική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στα Ιεροσόλυμα και αμέσως μετά, θα γίνει η τελετή υπογραφών σε σειρά συμφωνιών και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των Αλέξη Τσίπρα και Μπένζαμιν Νετανιάχου. Στην συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί το δείπνο εργασίας και μετά την λήξη του ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν για την Κύπρο.
Στην Λευκωσία την  Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διευρυμένη συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου και αμέσως μετά, η τριμερής συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο Ισραήλ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας Κώστας Φωτάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η υπουργός παρά τω πρωθυπουργό - κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.
Παράλληλα, με την επίσκεψη στο Ισραήλ, ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Παλαιστίνη, όπου θα συναντηθεί με Παλαιστίνιους αξωματούχους.
Στην Κύπρο τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας Κώστας Φωτάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η υπουργός παρά τω πρωθυπουργό - κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου