Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Αλέξης Τσίπρας στη HuffPost Greece: «Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα. Να μην τη χάσουμε»



AR


Με αποκλειστική του δήλωση στην HuffPost Greece, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στέλνει μήνυμα στους θεσμούς και κυρίως στο ΔΝΤ ότι η καθυστέρηση στις διαδικασίες μπορεί να ακυρώσουν την μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας για επιστροφή στην ανάπτυξη και να πάνε χαμένες οι πολυετείς θυσίες του ελληνικού λαού.
Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στη διευθύντρια της The Huffington Post Arianna Huffington στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα μπορεί να ανακάμψει, αρκεί η πρώτη αξιολόγηση που θα αποτελέσει την έναρξη για τη συζήτηση της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό.
schauble davos
«Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να ανακάμψει. Αρκεί να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη του παρελθόντος», τόνισε ο Έλληνα πρωθυπουργός στην διευθύντρια της The Huffington Post, προσθέτοντας ότι «η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει το γρηγορότερο δυνατόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου