Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ψηφοφορία των Financial Times: «Διαγραφή του ελληνικού χρέους με αντάλλαγμα την φιλοξενία των προσφύγων;»



Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2016

Από ότι φαίνεται κοιτάζουν να ανακατέψουν το Ελληνικό DNA (μπασταρδοποιήσουν). Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια.  Αλβανοί, Πακιστανοί, Σύριοι, Τούρκοι... και πάει λέγοντυας.  Και οι "πολιτικοί", μνημόνια, εκλογές, μίζες, off shore εταιρείες, κομπίνες...  Έκοψαν τις επαφές με την Ελληνική Ομογένεια, δεν έχουν λεφτά λέει.  Να δούμε τι θα γίνει όταν κόψει η Ομογένεια τις επαφές!  

Μας θεωρούν "δεδομένο"!!!

Oι Financial Times ξαναχτυπούν και έθεσαν το θέμα της μείωσης του ελληνικού χρέους με αντάλλαγμα τη φιλοξενία προσφύγων θέτοντας αυτή τη φορά τη συγκεκριμένη προκλητική πρόταση σε ψηφοφορία.


Ειδικότερα η βρετανική εφημερίδα έθεσε σήμερα Πέμπτη σε ψηφοφορία το εξής ερώτημα: «Πρέπει να διαγραφεί το Ελληνικό χρέος με αντάλλαγμα την φιλοξενία των προσφύγων στην Ελλάδα;».
Μέχρι στιγμής το 55% των συμμετεχόντων έχει απαντήσει «ναι» και το 45% «όχι».
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Gideon Rachman, ειδικός επί διπλωματικών θεμάτων, έγραψε στους FT άρθρο με τίτλο: «Το ελληνικό χρέος το κλειδί για την προσφυγική κρίση». 
Η πρόταση» που διατυπώνει είναι η Ελλάδα θα συμφωνήσει να σφραγίσει τα βόρεια σύνορα της με την βοήθεια της Ε.Ε., διακόπτοντας κατά αυτό τον τρόπο τη ροή μεταναστών προς την βόρεια Ευρώπη και οι πρόσφυγες που θα καταφθάνουν στην Ελλάδα θα φιλοξενούνται στα ελληνικά νησιά με αντάλλαγμα, η Γερμανία να συμφωνήσει σε μια μεγάλη διαγραφή του ελληνικού χρέους, αλλά και σε οικονομική βοήθεια για την διαχείριση της τρέχουσας κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου