Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Έγινε χθες η κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας


Στο εστιατόριο Δελφίνι στο Νοτιοδυτικό προάστιο Natick έγινε χθες Κυριακή η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας της Βοστώνης.
Η εκδήλωση άρχισε με πλούσια θαλασσινά ορεκτικά και ακολούθησε το κύριο πιάτο με ψάρι, μοσχάρι και κότα. Σε κάθε τραπέζι ήταν μία βασιλόπιτα η οποία είχε ένα κέρμα. Όλες τις βασιλόπιτες τις έφτιαξε και τις προσέφερε στην Ομοσπονδία η Γραμματέας κ. Όλγα Φώτου.

Μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μ. Αθανασόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και κάλεσε όλο τον Ελληνισμό να συμμετάσχει στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.   

Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε από τον αιδεσιμότατο Κωνσταντίνο Μανέτα, ιερατικό προϊστάμενο της Ελληνικής κοινότητας του Somerville ο οποίος αντιπροσώπευσε τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο. Η υποπρόξενος κ. Μιρέλλα Κουκούτση εκπροσώπησε τη Γενική Πρόξενο και το το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη και έκανε ένα χαιρετισμό.
Από την μεγάλη βασιλόπιτα το φλουρί έπεσε στην Γενική Γραμματέα κ. Όλγα Φώτου ενώ ο τυχερός/τυχερή από κάθε τραπέζι που βρήκε το φλουρί έγινε κλήρωση και η υπερτυχερή ήταν η κ. Βίκυ Κεχρή, Πρόεδρος του Ελληνικού Γηροκομείου.
Photos: James Bichekas
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και προωθήθηκαν αφίσες και το πρόγραμμα της Παρέλασης της Βοστώνης και των άλλων εκδηλώσεων.
Η παρέλαση θα γίνει την Κυριακή, 3 Απριλίου στις μία το μεσημέρι ενώ το προηγούμενο βράδυ θα λάβει χώρα το επίσημο δείπνο στο Newton Marriott. Να μη ξεχνάμε ότι η γιορτή στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης θα γίνει την Παρασκευή, 1η Απριλίου, 1:00μ.μ. - 2:15μ.μ. δεξίωση και 2:30μ.μ.-3:45μ.μ. Αμέσως μετά στις 4:40μ.μ. της Παρασκευής 1ης Απριλίου θα γίνει η δεξίωση στο Ελληνικό μας Προξενείο.
Γενικά η χθεσινή εκδήλωση της βασιλόπιτας ήταν μία απλή εκδήλωση με καλό φαγητό και καλή παρέα. Να σημειώσουμε ότι μία χωροδία από τους και τους παρευρισκομένους έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Μεταξύ των άλλων είδαμε και τους: Μαρία Κουλμαντά, ιατρό, Φίλιππο Σεραφίμ, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Northeastern, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθηναίων-Πειραιωτών Θέμη Βούλγαρη, την Πρόεδρο του Ελληνικού Γηροκομείου Βίκη Κεχρή με τον σύζυγό της Κώστα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μακεδώνων του Lowell “Αιμιλιανός & Θεοδώρα” Γιάννη Ζαραλίδη με την σύζυγό του Δάφνη, την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασιλική Ράμμου με τον σύζυγό της Σωτήρη Τσίχλη και τα παιδιά τους, το ζεύγος Ιωάννη Κερατσόπουλου, τον πρώην αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Νίκο Δαλαμάγκα, τον Πρόεδρο του Πανηλειακού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλη Καυκά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών του Worcester Ηλία Τζιά, τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Παπασλή με την σύζυγό του Ελευθερία, τον κ. Βασίλη Πάτσιο με την σύζυγό του, τον Δημήτρη Μπίτσικα τον ιατρό Θανάση Καραγιώργο με την σύζυγό του, την πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας δικηγόρο Ελισάβετ Παπασλή, το ζεύγος Κώστα και Χαρούλα Τραβαγιάκη και άλλους.
Υπεύθυνος της εκδήλωσης ήταν ο Κώστας Τραβαγιάκης ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά.


Ευχόμαστε καλη χρονιά σε όλους και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου