Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αγελάδα επί σφαγήν κέρδισε την ελευθερία της στους δρόμους του Κουίνς

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2016

Η... Φρέντι Μέρκιουρι σε φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα το 103ο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, το οποίο την συνέλαβε.
Αγελάδα επί σφαγήν κέρδισε την ελευθερία της στους δρόμους του Κουίνς
Λίγο πριν η χιονοθύελλα χτυπήσει τη Νέα Υόρκη, ένα άλλο... δράμα ήταν προγραμματισμένο: Μία (ανώνυμη, τότε) αγελάδα επρόκειτο να οδηγηθεί στον δήμιο του σφαγείου της -αλλά αποφάσισε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και ανέλαβε δράση.

Οπως μεταδίδουν οι New York Times, η αγελάδα θα σφαγιαζόταν την Παρασκευή. Την Πέμπτη το απόγευμα όμως, το κατάλαβε εγκαίρως και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης.

Ξέφυγε και -όπως μαρτυρούν και τα βίντεο που τράβηξαν κάτοικοι- άρχισε να κυκλοφορεί στους δρόμους του Κουίνς, άλλες φορές τρέχοντας και άλλες περνώντας ήρεμα μπροστά από μαγαζιά και εστιατόρια. Πέρασε και από κτηνίατρο, ενώ πολίτες και αστυνομία ήταν στο πόδι.

Τελικά, η αστυνομία την έπιασε - όμως η αγελάδα πέτυχε τον στόχο της.

Παραδόθηκε στο καταφύγιο Skylands του Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο διαβεβαιώνει ότι θα την φροντίζει.

Της έδωσε και όνομα, επειδή προφανώς κάποιος υπεύθυνος είναι φαν των Queen: Η αγελάδα πλέον λέγεται (μάλλον ως αναφορά στο I want to break free) Φρέντι Μέρκιουρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου