Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Γκλέτσος: Με κράνος μηχανής οδηγεί το κομβόι τρακτέρ από τη Στυλίδα στη Λαμία

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2016

Επικεφαλής των τρακτέρ που ενώθηκαν με το μπλόκο της Λαμίας ο δήμαρχος Στυλίδας που κάλεσε τους πολίτες να βγουν στο δρόμο για να δείξουν στους δανειστές πως το πρόγραμμα αυτό δεν βγαίνει 
Adtech Ad
Οι αγρότες της ανατολικής Φθιώτιδας πήραν τα τρακτέρ από το λιμάνι της Στυλίδας και πήγαν στη Λαμία για να ενισχύσουν το μπλόκο της Ανθήλης, όπου είναι συγκεντρωμένη η μεγαλύτερη δύναμη των αγροτών της Φθιώτιδας. Επικεφαλής στο κονβόι της Στυλίδας είναι ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος οδηγώντας το πρώτο τρακτέρ.
Οι αγρότες ενισχύουν συνεχώς τα μπλόκα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σκληρύνουν τη στάσεις, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
AdTech Ad
"Το πρόγραμμα αυτό δεν βγαίνει. Χωρίς ανάπτυξη, όλο αυτό που πάνε να κάνουν θα οδηγήσει μια χώρα σε αφανισμό" σημείωσε και συμπλήρωσε: "Ο μόνος τρόπος να το καταλάβουν είναι να είμαστε στο δρόμο. Αν είμαστε στον καναπέ δεν θα το καταλάβουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου