Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νέα Υόρκη - 19 νεκροί μέχρι στιγμής

Η χιονοθύελλα η μεγαλύτερη

στην ιστορία της Νέας Υόρκης»

Η χιονοθύελλα «ίσως μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της Νέας Υόρκης»
Η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για τη σφοδρή χιονοθύελλα που πλήττει τις ανατολικές ΗΠΑ και έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε εννέα ανθρώπους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, ίσως είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες χιονοθύελλες στην ιστορία της πόλης.
Αξιωματούχοι προετοιμάζονται για περισσότερα από 63 εκατοστά χιόνι, ενώ δεν αποκλείουν το χιόνι να φτάσει ακόμα και τα 76 εκατοστά.
Το χιόνι πέφτει γρηγορότερα από ότι αναμενόταν.
«Αυτή η χιονοθύελλα θα ξεπεράσει τα 50 εκατοστά χιόνι στο Σέντραλ Παρκ και όταν αυτό γίνει θα είναι μία από τις μεγαλύτερες χιονοθύελλες στην ιστορία μας» είπε ο δήμαρχος της πόλης.
Ο Ντε Μπλάζιο προειδοποίησε τους κατοίκους να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις και κάλεσε όσους κατευθύνονται στην Νέα Υόρκη να γυρίσουν πίσω για να μην κολλήσουν στο χιόνι.
Τα λεωφορεία έχουν σταματήσει την λειτουργία τους.
«Εκτός και αν πρόκειται πραγματικά για έκτακτη ανάγκη, δεν πρέπει να είστε στους δρόμους» είπε από την πλευρά του ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ανακοινώνοντας απαγορεύσεις στις μετακινήσεις.
Από τις 14:30 το μεσημέρι (τοπική ώρα) θα ισχύσει απαγόρευση στις μετακινήσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ η λειτουργία του μετρό στις υπέργειες διαδρομές θα σταματήσουν. Ακινητοποιήθηκαν τα τρένα στα προάστια της πόλης, ανάμεσά τους η σιδηροδρομική τροχιά του Λονγκ Άιλαντ.
Έκλεισαν, επίσης, οι γέφυρες και τα τούνελ που συνδέουν το Νιου Τζέρσι με τη Νέα Υόρκη.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάλεσε τα εστιατόρια και τα θέατρα να κλείσουν. «Έχει έρθει η ώρα να κλείσουν οι επιχειρήσεις και να σταλούν στα σπίτια τους οι εργαζόμενοι» είπε.
Λίγο μετά την προειδοποίηση του Ντε Μπλάζιο, το Μπρόντγουεϊ ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις απογευματινές και τις βραδινές παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου