Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Οργισμένη... επίσκεψη οπαδών του ΠΑΟ στο σπίτι του Τσίπρα

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13
Το 0-0 με τον Ατρόμητο ουδόλως εμπόδισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει «λουκέτο» στις θύρες 13, 14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».
Μετά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κι από εκεί ξεκίνησαν πορεία με προορισμό την οικεία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην περιοχή της Ανω Κυψέλης.
Σε λίγη ώρα ο κόσμος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στον προορισμό του, όπου με συνθήματα εξέφρασε την οργή του εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα πάρα πολλές φορές και στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.
Μεταξύ άλλων οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και σύμφωνα με πληροφοριες η αστυνομία που περιφρουρούσε την περιοχή, προχώρησε σε περίπου 10 προσαγωγές.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου