Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν πέντε Βρετανούς και τώρα απειλούν τον Κάμερον

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2016
ΝΕΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο με την εκτέλεση πέντε Βρετανών «κατασκόπων» έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, μερικές μόλις ημέρες μετά από την έναρξη της νέας χρονιάς και ως υπενθύμιση στην παγκόσμια κοινότητα ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν τη δολοφονική τους δράση και το 2016.

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν πέντε Βρετανούς και τώρα απειλούν τον Κάμερον
Το δεκάλεπτο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube, δείχνει τους τζιχαντιστές να πυροβολούν στο κεφάλι πέντε Βρετανούς που «καταδικάστηκαν» ότι συγκέντρωναν και μετέφεραν πληροφορίες στις Δυτικές δυνάμεις. 
Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους απειλούν και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, τον οποίο αποκαλούν «σκλάβο του Λευκού Οίκου». 
Παρότι η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η εμφάνιση ενός μαυροφορεμένου τζιχαντιστή που απειλεί τον κ. Κάμερον με άπταιστη λονδρέζικη προφορά «ξύπνησε» μνήμες του τρομοκράτη εκτελεστή Τζιχάντι Τζον.

Ο Βρετανός μαχητής προειδοποιεί ότι σύντομα το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στο Λονδίνο και αποκαλεί «ανόητο» και «αλαζονικό» τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν πέντε Βρετανούς και τώρα απειλούν τον Κάμερον

«Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί?» λέει μικρός
«Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί?» λέει μικρός
«Αυτό είναι το μήνυμά μας στον Ντέιβιντ Κάμερον. Ω, σκλάβε του Λευκού Οίκου. Ω, μουλάρι των Εβραίων, πόσο παράξενο είναι να ακούμε να απειλεί τη δύναμη του Ισλαμικού Κράτους ένας τόσο ασήμαντος ηγέτης όπως εσύ» αναφέρει ο μασκοφορεμένος τζιχαντιστής, και συνεχίζει: «Πόσο παράξενο είναι ο ηγέτης ενός μικρού νησιού να μας απειλεί με μια χούφτα αεροπλάνα. Θα περίμενε κανείς να έχεις διδαχτεί από το μάθημα που δώσαμε στον αξιοθρήνητο αφέντη σου στη Ουάσινγκτον, που επίσης απέτυχε στην προσπάθειά του να καταστρέψει το Ισλαμικό Κράτος… Αλλά φαίνεται ότι και εσύ, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί σου, Μπλερ και Μπράουν, είσαι αλαζόνας και ανόητος.  Στην πραγματικότητα, Ντέιβιντ, είσαι ηλίθιος. Γιατί μόνο ένας ηλίθιος θα τολμούσε να απειλήσει ότι θα κηρύξει πόλεμο σε έναν τόπο όπου κυριαρχεί νόμος του Αλλάχ και όπου οι πολίτες ζουν κάτω από την ασφάλεια και το νόμο της Σαρία. Μόνο ένας ηλίθιος θα τολμούσε να εξοργίσει τους ανθρώπους που αγαπούν το θάνατο, όπως εσύ αγαπάς τη ζωή σου». 
Κατά τη διάρκεια αυτού του παραληρήματος, οι πέντε καταδικασθέντες σε θάνατο μπαίνουν στο πλάνο και γονατίζουν μπροστά στον Λονδρέζο εκτελεστή και άλλους τέσσερις ένοπλους τζιχαντιστές.

Πριν δολοφονηθούν, οι πέντε Βρετανοί «παραδέχονται» στα Αραβικά ότι διέπραξαν τα κρίματα για τα οποία καταδικάστηκαν σε θάνατο. Στο βίντεο εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα και ένα μικρό παιδί, που δείχνει προς το σημείο όπου θα γίνει η εκτέλεση και λέει: «Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί…».  
Πηγή: ΕΘΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου