Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Την Κυριακή 3 Απριλίου η παρέλαση της Βοστώνης

 Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2016

Του Θεόδωρου Καλμούκου

PARELASI EVZWNES 6
Το ομογενειακό τμήμα των ευζώνων
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η παρέλαση της Βοστώνης για την εθνική επέτειο της Ανεξαρτησίας της Ελλάδος θα γίνει φέτος την Κυριακή 3 Απριλίου, στη 1 η ώρα το απόγευμα. Θα εκκινήσει από το γνωστό σημείο μπροστά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, θα διασχίσει την οδό Boylston της Βοστώνης, η οποία είναι η κεντρική οδός της πόλης, και θα καταλήξει λίγο μετά τη διασταύρωση με την οδό Τσαρλς.
Η εξέδρα των επισήμων θα βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο «Four Seasons» και δίπλα ακριβώς στο Δημοτικό Κήπο της Βοστώνης.
Επειτα από τη λήξη της παρέλασης θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα με χορούς από χορευτικά τμήματα της Βοστώνης μέσα στον κήπο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, αναμένεται εντός των ημερών η απάντηση από το Δημαρχείο της Βοστώνης αναφορικά με την ημέρα και την εν γένει συμμετοχή του, όπως άλλωστε γίνεται από την αρχή που ξεκίνησε η παρέλαση πριν από 21 χρόνια.
Το επίσημο δείπνο που προηγείται της παρέλασης θα γίνει φέτος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο ξενοδοχείο «Newton Marriot», το οποίο βρίσκεται στην πόλη του Νιούτον και είναι εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μέρη της Νέας Αγγλίας καθότι βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες 128 και 90 το οποίο είναι το γνωστό Massachusetts Turnpike.
Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στις 7 το βράδυ, στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία την πρώτη πανομογενειακή συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την προετοιμασία της παρέλασης. Ο πρόεδρος κ. Αθανασόπουλος απευθύνει θερμή έκκληση προς όλους, όπως προσέλθουν στην πανομογενειακή και συμβάλλουν ενεργά στην διοργάνωση της παρέλασης.
Εξάλλου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 2 η ώρα το απόγευμα, η Ομοσπονδία διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας με γεύμα στο εστιατόριο «Dolphin Seafood Restaurant» στην πόλη Νέιτικ της Μασαχουσέτης, με τιμή εισιτηρίου $60 δολάριο κατ’ άτομο.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου