Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΗΤΑΝ ΤΟ 1990...

Ενα ιστορικό επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την Αννα Συνοδινού (βίντεο)

Ενα ιστορικό επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την Αννα Συνοδινού (βίντεο)

Η Άννα Συνοδινού η οποία "έφυγε" σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, το 1990, κατά τη διάρκεια της 3ης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, πρωταγωνίστησε σε ένα ιστορικό επεισόδιο, ενώ την επόμενη μέρα υπέβαλλε την παραίτησή της από το βουλευτικό της αξίωμα, καθώς διαμαρτυρήθηκε για την εικόνα που παρουσίαζε το Κοινοβούλιο. 
Οπως θυμίζει το parapolitika.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής των Οικολόγων Μαρίνα Δίζη σήκωσε ένα πανό το οποίο έγραφε: «Σταματήστε το θέατρο για το συν ένα, τον πρόεδρο και το νέφος».
Την ίδια ώρα ο τότε πρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Τσαλδάρης, προσπαθούσε να την επαναφέρει στην τάξη, ενώ πολλοί οπαδοί της φώναζαν από τα θεωρεία και έριχναν γαρύφαλλα στην αίθουσα της Ολομέλειας. Αμέσως μετά ακολούθησαν συλλήψεις ενώ υπήρξε και ένας διάλογος ανάμεσα στην Άννα Συνοδινού και τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Σημειώνεται πως ο κ. Τσαλδάρης, της είχε ζητήσει να βγει από την αίθουσα ενώ εκείνη του απάντησε «Φεύγω και μόνη μου» και αποχώρησε.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου