Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Με την επόμενη «προκλητική ανοησία» ο Παπαμιμίκος πρέπει να παραιτηθεί

ΒΟΛΕΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΜΥΛΟ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΔΩΝΙ

«Επισημοποιείται» όπως φαίνεται η ρήξη Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου, μετά και την αιχμηρή δήλωση που έκανε σήμερα από το βήμα της ΚΟ της ΝΔ, ο Β. Μεϊμαράκης. Στον απόηχο του αλαλούμ με την υποψηφιότητα Α. Γεωργιάδη, συνεργάτες του Β. Μεϊμαράκη αφήνουν αιχμές κατά του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, μεταφέροντας την άποψη ότι «με την επόμενη προκλητική ανοησία θα ζητηθεί η παραίτησή του».

Με την επόμενη «προκλητική ανοησία» ο Παπαμιμίκος πρέπει να παραιτηθεί
Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με το θέμα της υποψηφιότητας του 'Αδωνι Γεωργιάδη, ανέφεραν τα εξής:
«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του».
Άλλωστε και ο ίδιος ο Β. Μεϊμαράκης, μιλώντας σήμερα στην ΚΟ της ΝΔ, επιβεβαίωσε τον πάγο στις σχέσεις του με τον Α. Παπαμιμίκο, δήλωσε:
«Με ενημερώνουν ότι η ΚΕΦΕ, που είναι τελείως αυτόνομη και πήρε χθες λάθος απόφαση, έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του καλού φίλου Αδωνι Γεωργιάδη. Δεν μπορούν οι τυπολατρίες να ξεπερνούν τις πολιτικές. Η απόφαση της ΚΕΦΕ δεν με εκφράζει και με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω από την ημέρα των εκλογών».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου