Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Με τα τρακτέρ ... στην παρέλαση!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2015

Το πρόγραμμα δράσης που συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των μπλόκων στην Λάρια στις 18 Οκτώβρη ξεδιπλώνει η ΟΑΣ στην Ηλεία.
Έχουν αρχίσει συσκέψεις σε πολλές περιοχές του νομού, στην πρώτη από αυτές την Τρίτη 20 Οκτώβρη στον Ελαιώνα οι αγροτοκτηνοτρόφοι έκαναν αποδεκτή την πρόταση για αγροτική κινητοποίηση σις 28 Οκτώβρη στον Πύργο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των αγροτοκτηνοτρόφων, που αναμένεται να επικυρωθεί και στις άλλες συναντήσεις, θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων και αγροτοκτηνοτρόφων στις 10:30 το πρωί στο παλιό νοσοκομείο στη Μανωλοπούλου. Μετά το τέλος της παρέλασης για την Εθνική Εορτή θα γίνει πορεία- διαδήλωση στους δρόμους του Πύργου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ΟΑΣΗ καλεί σε αυτόν τον αγώνα όλο το λαό, τους εργαζομένους, τους γονείς των μαθητών που θα βρίσκονται εκεί, τη νεολαία, να συνταχθούν πλάι τους σε κοινό μέτωπο αντεπίθεσης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- Ε.Ε. Να γίνει πιο σταθερή η συνάντηση με την Εργατική Τάξη όλα τα λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού.
Είναι κατανοητό, αναφέρει η ΟΑΣΗ ότι μόνο η συμμαχία της μικρομεσαίας αγροτιάς, εργατών, ΕΒΕ και νεολαίας θα νικήσει τον κοινό αντίπαλο κεφάλαιο και μονοπώλια. Η αγωνιστική πορεία του λαού μας, τα ΟΧΙ των προγόνων μας πρέπει να βρουν και θα βρουν συνεχιστές καταλήγει η ΟΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου