Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στη Ρόδο. Ο άνθρωπος που θα έφερνε 600 δισ. για την αποπληρωμή του χρέους


Τετάρτη, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2015


ARTEMIS SORRASΣυνελήφθη το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά την ομιλία του στη Ρόδο ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος ο οποίος είχε δηλώσει ότι «θα έθετε στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης 600 δις δολάρια για να αποπληρώσει το χρέος».
Όπως μεταδίδει topontiki, τη σύλληψη ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του, η οποία κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του ίδιου και ακόμα τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.
Στην ομιλία του κ. Σώρρα παρευρέθησαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία στη συνέχεια, επικαλούμενα δηλώσεις του, έλεγαν ότι ο Α.Σώρρας θα ιδρύσει κόμμα. Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να υποσχέθηκε παράλληλα 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να αποφασιστεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν θα δικαστεί στο αυτόφωρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αφεθεί ελεύθερος.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου