Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Πόλεμος ανακοινώσεων μετά την επίσκεψη Ολάντ

ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2015

Πόλεμος ανακοινώσεων μετά την επίσκεψη ΟλάντΓια παιχνίδια με τη φωτιά κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, με το Μέγαρο Μαξίμου να απαντά ότι έφτασε ο απόηχος της επίσκεψης Ολάντ μέχρι τη Μαδρίτη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιτέθηκε στον Ελληνα πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του, με ανακοίνωσή της την Παρασκευή.
Οπως αναφέρει σε αυτήν, «ο κ. Τσίπρας παίζει και πάλι με τη φωτιά. Με όσα λέει δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα, ανησυχία. Μιλά για “παρεμβάσεις ενάντια στην προοπτική επιτυχίας του ελληνικού προγράμματος”, που “στόχο έχουν τη διαίρεση της Ευρώπης”. Μιλά για κινδύνους που ξεκινούν από την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος και φτάνουν στη διαίρεση της Ευρώπης.
Με όσα υπαινίσσεται δείχνει πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και κάτι προετοιμάζει. Οφείλει να δώσει άμεσα καθαρές και υπεύθυνες εξηγήσεις. Η χώρα δεν αντέχει άλλο πείραμα Τσίπρα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Αργότερα, από το γραφείο του πρωθυπουργού ήρθε η «απάντηση».
«Φαίνεται ότι ο απόηχος της επίσκεψης Ολλάντ, και τα θερμά του λόγια για την Ελλάδα και την Κυβέρνησή της, έφτασαν μέχρι την Μαδρίτη, όπου διεξάγεται ο τρέχων γύρος αντιπαράθεσης για την ηγεσία της ΝΔ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
«Έτσι, αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να υπογράψει λευκά χαρτιά, αυτοί που καταψήφισαν από υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία τα μέτρα, αλλά δεν έχουν βγάλει άχνα για τους πλειστηριασμούς, κατηγορούν απόψε την κυβέρνηση ότι «παίζει με την φωτιά», υπονοώντας ότι διαπραγματεύεται στα αλήθεια. Κάτι που αυτοί ποτέ δεν διανοήθηκαν να κάνουν.
Ας ασχοληθούν με την εικόνα που παρουσιάζουν, και ας αφήσουν στην κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ούτως ή άλλως ο ελληνικός λαός αυτό έχει αποφασίσει».
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου