Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Κράτησαν όμηρο διαιτητή, ελεύθερος με παρέμβαση Ερντογάν!

 Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2015

Πρωτοφανή περιστατικά στην Τουρκία! Μια διαιτητική απόφαση στο Τράμπζονσπορ-Γκαζιάντεσπορ έκανε έξαλλο το αφεντικό της πρώτης, που έδωσε εντολή να κλειδώσουν τον ρέφερι και τους βοηθούς του στα αποδυτήρια!
Χαμός στην Τουρκία! Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ιμπραΐμ Χασιοσμάνογλου, κλείδωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης με τηνΓκαζιάντεσπορ στα αποδυτήρια για περίπου τέσσερις ώρες.
Όλα αυτά εξαιτίας της απόφασης του άτυχου -όπως αποδείχθηκε- ρέφερι να μην δώσει πέναλτι σε χέρι του Αρογιόκο στην περιοχή στο φινάλε της αναμέτρησης των δύο ομάδων (για την ιστορία το ματς έληξε 2-2) γεγονός που προκάλεσε την οργή όλων στην Τράμπζονσπορ, με τους φιλάθλους μάλιστα να τρέχουν στη φυσούνα προκειμένου να επιτεθούν στον διαιτητή.
Τελικά, για να αφεθεί ο διαιτητής ελεύθερος χρειάστηκε παρέμβαση Ερντογάν! "Τους είπα να μην αφήσουν τους διαιτητές να φύγουν μέχρι το πρωί, όταν θα έφτανα στο γήπεδο, όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο μου τηλεφώνησε και μου είπε να τους αφήσω. Μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει την υπόθεση, όμως", εξήγησε ο Χασιοσμάνογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου