Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ

Τετάρτη, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2015

Κρίσιμες επαφές του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας
Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ θα έχει ο Νίκος Κοτζιάς στις 14:00 την Πέμπτη.

Πριν από την κατ' ιδίαν συνάντηση, ο υπουργός Εξωτερικών θα συνοδεύσει στις 13.00 στο Προεδρικό Μέγαρο τον κ. Στάινμαγερ στην ακρόαση από τον Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΠροκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός στις 13.30 από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Οι κ.κ. Κοτζιάς και Στάινμαγερ θα έχουν αρχικά κατ' ιδίαν συνάντηση και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή των δύο αντιπροσωπειών, καθώς και γεύμα εργασίας. Οι κοινές δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο θα πραγματοποιηθούν περί ώρα 14.30.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υπουργός Εξωτερικών θα συνοδεύσει τον γερμανό ομόλογό του στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387), όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τελετή αναγόρευσης του Υπουργού Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σε επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου