Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Πανηλειακός Σύλλογος “ΕΡΜΗΣ” Montreal

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΈΡΑ, 27 Φεβρουαρίου, 2012

Ο Σύλλογος Ηλείων του Μόντρεαλ μας πληροφορεί ότι συνεχίζει τις επιτυχημένες του δραστηριότητες και πρόσφατα η αρτοκλασία για τον πολιούχο του Πύργου είχε μεγάλη επιτυχία.
Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τεντόπουλος μας πληροφορεί ότι η ετήσια χοροεπερίδα του Συλλόγου θα γίνει το Σάββατο, 10 Μαρτίου, 2012 και μας προσκαλεί στο πολυτελέστατο εστιατόριο Chateau Royal που βρίσκεται στο προάστιο Laval. Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι $40 όπου συμπεριλαμβάνει το φαγητό, ωραία Ελληνική μουσική, και γλυκίσματα. Παιδιά κάτω των 12 ετών $20. 

Για ποιο πολλές πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Λέσχη του Συλλόγου Ηλείων “ΕΡΜΗΣ” Μόντρεαλ, 754Β St, Roch, Montreal, Quebec, Canada (514) 276-5957 με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τεντόπουλο ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηλείων “ΕΡΜΗΣ” Μόντρεαλ

1 σχόλιο:

  1. Στέλνω τους θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς μου στον ακαταπόνητο, προσηνή και δραστήριο πρόεδρο κ. Νίκο Τεντόπουλο. Ο κ. Ν.Τ. ήταν από τους λίγους αγνούς αδελφούς ομογενείς που κράτησε τη σημαία της αλήθειας και της απαντοχής σε "δίσεχτους" καιρούς για το Πανηλειακό Πολιτιστικό Κίνημα, Ελλαδικό και Παγκόσμιο (ο ίδιος αλλά και ο κ. Βασίλης Καυκάς καταλαβαίνουν καλά, τι εννοώ...)
    Εύχομαι ολόψυχα επιτυχία στην Εκδήλωση του Συλλόγου του
    Σωτ. Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή