Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πύρρος Δήμας στους Τελετάρχες της παρέλασης της Βοστώνης

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, 2012

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολυ-ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας από τη Χειμάρρα της Βορείου Hπείρου θα τιμήσει με την παρουσία και συμμετοχή του την φετινή παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.

Χθες το πρωί σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης (και μία χάλκινο) μας επιβεβαίωσε ότι θα είναι στην Παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου, 2012 αλλά και στις εκδηλώσεις πριν την παρέλαση.


Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ελληνισμό της Νέας Αγγλίας να συναντήσει τον σύγχρονο "¨Ατλα" που έκανε την Ελλάδα και όλο τον Ελληνισμό υπερήφανους αφού σε τέσσερις Ολυμπιάδες σήκωσε με τα μπράτσα του τα βάρη που του έδωσαν τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο.   Είναι ο Έλληνας αθλητής που με τις προσπάθειες και επιδώσεις του σήκωσε το ηθικό των Ελλήνων Αθλητών και όλου του Ελληνισμού.   Ήταν στη Βαρκελώνη, στη Σεούλ, στο Σύδνεϋ, στην Αθήνα του 2004 που ο Βορειοηπηρώτης σήκωσε τα βάρη ενός ολόκληρου Έθνους. 
  
Στη χθεσινοβραδινή συνάντηση για την παρέλαση οι υπεύθηνοι  αναφέρθηκαν ότι την Κυριακή 25 Μαρτίου θα γίνει χοροεσπερίδα και η επιλογή της Miss Greek independence, εκδήλωση που θα γίνει στο Greek-American Political Club με τη συμμετοχή του τμήματος των Ευζώνων και χορευτικά Ελληνικών Συλλόγων.  


Φώτος
1η ο Πύρρος Δήμας κάτω από τη μπάρα με τα βάρη υψωμένα φωνάζει "Για την Ελλάδα".  
2η με τον Βασίλη Καυκά, πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας στη Βοστώνη πριν λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου