Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη στον Γερμανό αντικαγκελάριο Ρέσλερ

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, 2012

Σκληρή απάντηση στον Γερμανό αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή προσβλητικές για την Ελλάδα δηλώσεις του πρώτου σε κομματικό ακροατήριο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρέσλερ μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού FDP (Ελεύθεροι Δημοκράτες) περιέγραψε διαλόγους με τον κ. Χρυσοχοΐδη - χωρίς να τον κατονομάζει - στους οποίους ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης κατά τον Γερμανό αξιωματούχο κωλυσιεργούσε σε θέματα ανάπτυξης.

Ο κ. Ρέσλερ εμφανίζεται να λέει ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης επί εβδομάδες δεσμευόταν ότι θα έβρισκε λύσεις σε θέματα ανάπτυξης, χωρίς ωστόσο να κάνει τίποτε.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε απαράδεκτα όσα είπε ο κ. Ρέσλερ, πρόσθεσε ότι εκφράζει τη λύπη του γι' αυτή τη συμπεριφορά, ενώ διέψευσε «ρητά και κατηγορηματικά» τον Γερμανό αντικαγκελάριο λέγοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του για θέματα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης, καθώς αυτά είναι αρμοδιότητας της τρόικας.
Δεν έχει καμία σχέση ο κ. Ρέσλερ με αυτά τα θέματα, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Ρέσλερ αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα στις δημοσκοπήσεις, που εμφανίζουν το κόμμα του στο 1,5%, και για να γίνει αρεστός στους Γερμανούς επιτίθεται στην Ελλάδα».
Ακολούθως, ζήτησε να υπάρξει σεβασμός στον ελληνικό λαό που υφίσταται μεγάλες θυσίες και συμπλήρωσε πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της μακριά από απρέπειες.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου