Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ενας χρόνος με αναστολή η τιμωρία στον Παναθηναϊκό


Ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 1 χρόνο με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ επέβαλε η UEFA στον Παναθηναϊκό. Αν οι "πράσινοι" δεν τακτοποιήσουν μέχρι τέλη Μαρτίου τις υποχρεώσεις τους τότε θα αποκλειστούν από την Ευρώπη και το πρόστιμο θα ανέβει στις 100.000 ευρώ.

Οι καμπάνες ήχησαν για το τριφύλλι στη Νιόν της Ελβετίας. Το μεσημέρι της Πέμπτης η αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 2,5 εκ. ευρώ που αφορούν στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Χρειάζονται αποδείξεις και όχι προτάσεις είναι το μήνυμα που έστειλε η ΟΥΕΦΑ με την ποινή αποκλεισμού για ένα χρόνο με αναστολή και πλέον οι "πράσινοι" καλούνται έως τα τέλη Μαρτίου να ρυθμίσουν όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους που αγγίζουν τα 8 εκ. ευρώ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αντιμετώπισε με θετικό μάτι τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, έδειξε ικανοποιημένη από τις περικοπές που έχουν γίνει στην ομάδα, αναγνώρισε ότι υπάρχουν πλάνα για χρηματοδότηση της ΠΑΕ μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αλλά από τη στιγμή που δεν έχουν εξοφληθεί οι οφειλές, επιβλήθηκε η ποινή με αναστολή και ουσιαστικά δίνεται μια τελευταία ευκαιρία στον Παναθηναϊκό έως τα τέλη Μαρτίου που ξεκινούν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν.
Όμως η ελληνική ομάδα μπαίνει από δω και πέρα στο μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ. Μπορεί να αναγνωρίστηκε ο πρότερος έντιμος βίος του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο υπάρχουν χρέη και αν δεν ρυθμιστούν, η "ξεφτίλα" θα είναι μεγάλη για τον Παναθηναϊκό με τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη για έναν χρόνο.
Πηγή: Contra, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου