Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βασίλης Λέκκας στη Βοστώνη

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΈΡΑ, 27 Φεβρουαρίου, 2012
Της Δικαιοσύνης Ήλιε Βοηθέ και Μυρσίνη εσύ Δοξάστική μη παρακαλώ σας μη, λησμονάτε τη Χώρα μου
Στη φωτογραφία ο Βασίλης Λέκκας εν μέσω Βασίλη Καυκά και Δημήτρη Ματθαίου
Μία αξέχαστη συναυλία έδωσε χθες το βράδυ ο Βασίλης Λέκκας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Βοστώνης με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών όμως του Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη και άλλων.
Το θέατρο του Μαλιωτείου ήταν γεμάτο από Έλληνες και Ελληνίδες που ήρθαν για να απολαύσουν ωραία Ελληνική Μουσική από τραγούδια που είναι διαχρονικά και που μιλούν για τον πολιτισμό μας, την αγάπη, την πατρίδα, τον έρωτα...
Το ότι ο Βασίλης Λέκκας “άφησε” τη φωνή του στη Νέα Υόρκη στην παράσταση που έδωσε το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα ο καλλιτέχνης αφού ζήτησε συγνώμη από το κοινό της Βοστώνης κάλεσε το ακροατήριο να τραγουδήσει μαζί του πράγμα που έγινε. Όταν όμως η ορχήστρα άρχισε να παίζει “της δικαιοσύνης ήλιε βοηθέ..." όλος ο κόσμος σηκώθηκε και χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια τραγουδούσε με το Βασίλη Λέκκα. Το ίδιο έγινε και άλλες φορές σκορπώντας ενθουσιασμό και επευφημίες υπενθυμίζοντας ότι η μουσική και τα τραγούδια ενώνουν ανθρώπους... είναι κομμάτι του πολιτισμού μας.
Όταν τελείωσε η παράσταση ακούσαμε πολλούς να ρωτούν πότε θα έρθει ο Βασίλης Λέκκας στη Βοστώνη για να φέρουν τις οικογένειες και φίλους να τον απολαύσουν.

Μανα μου Ελλας (Βασιλης Λεκκας) στην εκπομπή "στην υγεία μας"




Μεταξύ των άλλων είδαμε χθες το βράδυ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο ήσαν και οι: Χάρης και Βικτόρια Κατή, ο ιατρό ερευνητή Θεοχάρη Θεοχαρίδη με την σύζυγό του και την κόρη τους, τον Θεόδωρο Καλμούκο από την εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ της Νέας Υόρκης, το ζεύγος Κώστα Περδικάκη από το Rhode Island, Γιάννη Νικολόπουλο, Άννα Μίνος, Θέμη Βούλγαρη, Μαρία Μουρατίδου, Σωτήρη Γιαννακάκη, Θεόδωρο Δημητριάδη, Δημήτρη Ματθαίο, Νίκο Κρητικό, Ειρήνη Σάββα, Γιάννη Παντελίδη, Δρ. Δημήτρη Φωτόπουλο, Παναγιώτη Κακρυδά κ.α.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου