Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: «Θα στηρίξουμε τη ΝΔ αν βγει πρώτο κόμμα»


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, 2012


Για μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μίλησε για πρώτη φορά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο του «μηνύματος», που όπως είπε, πρέπει να στείλει η Ελλάδα στο εξωτερικό και τις αγορές, αν μετά τις εκλογές δεν υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος. Στην περίπτωση που η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα τότε το ΠΑΣΟΚ θα την στηρίξει, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.
«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό», είπε ο κ. Λοβέρδος στον Real FM, τονίζοντας πως η θέση του δεν έχει αλλάξει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.
Εκτίμηση επίσης του υπουργού Υγείας είναι πως τόσο τα ποσοστά της ΝΔ, όσο και αυτά του ΠΑΣΟΚ, θα είναι μεγαλύτερα απ' ό,τι εμφανίζονται στις σημερινές δημοσκοπήσεις.
Οσον αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup, μίλησε για «πρόσκαιρη ανακούφιση», επισημαίνοντας πως αν δεν γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την τόνωση της ρευστότητας και τη διόρθωση του κράτους, τότε πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στα ίδια διλήμματα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου