Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βάρδα: "Σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο του Γηροκομείου "Άγιος Νικόλαος"

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2012

Εύκολος στόχος έχουν γίνει τα ιδρύματα για τους αναξιοπαθούντες της Ιεράς Μητρόπολης στην Ηλεία. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου άγνωστοι «χτύπησαν» στο γηροκομείο Άγιος

Νικόλαος Βάρδας, φεύγοντας με το χρηματοκιβώτιο του ιδρύματος.Οι δράστες περίπου στις 3 τα ξημερώματα, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του ιδρύματος και στη συνέχεια μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή του γηροκομείου. Ανενόχλητοι – αφού δεν έγιναν αντιληπτοί κατάφεραν να αποσπάσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί και να φύγουν όπως μπήκαν. Μάλιστα οι δράστες άρπαξαν και το καταγραφικό σύστημα του γραφείου που βρισκόταν πάνω στο χρηματοκιβώτιο.
Κανείς από τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου ή το προσωπικό δεν αντιλήφθη τίποτα εκείνη τη σιτγμή και αργότερα το πρωί καταγγέλθηκε η διάρρηξη. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε το χρηματικό ποσό των 3500 ευρώ καθώς επίσης δώδεκα βιβλιάρια τραπεζικών λογαριασμών που άνηκαν σε φιλοξενούμενους του ιδρύματος και επίσης τέσσερις κάρτες ανάληψης μετρητών, μπλοκ αποδείξεων και διάφορά έγγραφα.
Το περιστατικό διερευνά το Α.Τ. Βάρδας.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου