Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πίστη Ομπάμα για επανεκλογή στην προεδρία των ΗΠΑ



Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, 2012

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, εξέφρασε εκ νέου την πεποίθησή του για τις ακλόνητες πιθανότητές του για επανεκλογή στην ηγεσία των ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο, τονίζοντας σήμερα πως θα αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Σεβρολέτ «σε πέντε χρόνια, όταν δεν θα είμαι πλέον πρόεδρος».
Ο Ομπάμα, στη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον συνδικαλιστών του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ουάσιγκτον, τους υπενθύμισε πως είχε καθίσει στο τιμόνι του πρωτότυπου της General Motors, το Chevrolet Volt, όταν είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο της εταιρείας στο Μίσιγκαν, τον Ιούλιο του 2010.
Μολονότι οι φρουροί της προσωπικής ασφάλειας των προέδρων «δεν μου επέτρεψαν να το οδηγήσω, μου άρεσε έτσι όπως κάθισα στο εσωτερικό του. Είμαι βέβαιος πως λειτουργεί πολύ καλά. Και σε πέντε χρόνια, όταν πλέον θα έχω πάψει να είμαι πρόεδρος, θα αγοράσω ένα κι εγώ για να το οδηγώ μόνος μου», τόνισε ο πρόεδρος.
Την περασμένη εβδομάδα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Ομπάμα είχε τονίσει πως του απομένει μία πενταετία στον Λευκό Οίκο, μην αναφέροντας ανοικτά πως για να παραμείνει ως ένοικος στην προεδρική κατοικία χρειάζεται να επανεκλεγεί στις 6 Νοεμβρίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου