Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στρος-Καν

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, 2012

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, μετά από δύο ημέρες ανακρίσεων από την Αστυνομία της Λιλ για υπόθεση μαστροπείας. Μέσα στον Μάρτιο θα κλητευθεί από τρεις δικαστές, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν υπάρχουν ή όχι επαρκή στοιχεία για να του απαγγείλουν κατηγορίες.

Ο κ. Στρος-Καν κατέθεσε την Τρίτη το πρωί και κατόπιν τέθηκε υπό κράτηση για «συνέργεια σε μαστροπεία» και «κατάχρηση δημόσιων αγαθών».
Αρκετοί μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας έλαβαν θέση λίγο πριν από τις 19:00 ώρα Ελλάδας έξω από τον χώρο όπου κρατούνταν, λίγο πριν από την έξοδο του αυτοκινήτου που μετέφερε τον σοσιαλιστή πρώην υπουργό.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ανακρίθηκε για τις «βραδιές ακολασίας» στις οποίες συμμετείχε, κυρίως στο Παρίσι και στην Ουάσινγκτον, για να προσδιοριστεί εάν γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτές ήταν πόρνες.
Ο κ. Στρος-Καν ερωτήθηκε επίσης από τους ανακριτές της Γενικής Επιθεώρησης της Εθνικής Αστυνομίας, για τους δεσμούς του με τον επιθεωρητή Ζαν-Κριστόφ Λαγκάρντ, ανώτερο αξιωματικό της Aστυνομίας της περιοχής, που έχει ήδη ανακριθεί για την υπόθεση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου