Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, 2012


  • Σε 24ωρη απεργία και αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) την ερχόμενη Τετάρτη, ημέρα ψήφισης από τη Βουλή του εφαρμοστικού νόμου που περιλαμβάνει και ζητήματα του υπουργείου Υγείας. Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πανιατρική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.
  • Τα φαρμακεία μπορούν να λειτουργούν τα Σάββατα και κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και της Τετάρτης, σύμφωνα με απόφαση αναστολής του τέταρτου τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αντίθετα, με την ίδια δικαστική απόφαση παραμένει ως έχει το καθεστώς των διανυκτερεύσεων και των εφημεριών.
  • Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιείται η έξοδος των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Σε ισχύ σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για τη διευκόλυνση και ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Η έξοδος ξεκίνησε με αίθριο καιρό, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Βροχές φαίνεται πως θα δυσκολέψουν το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα.
  • Επιμένει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, στις δηλώσεις του για την κρίση στην Ελλάδα και την αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
  • Στη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) προσχώρησε ο Ρούλης Κοκελίδης, μέλος της διοίκησης του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ. Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε προ ημερών στην Αθήνα με τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου