Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Χθες έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης

Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2011
Με επιτυχία έγινε χθες η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας (Βοστώνης). Το Διοικητικό Συμβούλιο έγινε στην οικία του Προέδρου κ. Γεωργίου Καυκά στο Tewksbury, Massachusetts. Προηγήθηκε γεύμα με παραδοσιακά ελληνικά φαγητά.
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν η μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου. Διαβάστηκε η αλληλογραφία, και εδόθησαν αναφορές από τους αρμόδιους αξιωματούχους. Έγινε οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία κ. Γεράσιμο Ανδριολάτο. Συζητήθηκε η συμμετοχή του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης στην φετινή παρέλαση (10ης Απριλίου) του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας που έγινε στη Βοστώνη. 
 Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου ενώ αρκετή ώρα διατέθηκε για το μέλλον και στις μελλοντικές εκδηλώσεις.
Πάρθηκε απόφαση για το πως θα τιμηθεί ο συγγραφέας των βιβλίων της Ηλειακής Ιστορίας κ. Διονύσιος Καραγιάννης, δάσκαλος από τα Κρέστενα Ηλείας. (Η βράβευση του κ. Καραγιάννη θα γίνει στις αρχές Αυγούστου στα Κρέστενα).
Αρκετή ώρα έγινε συζήτηση για την πορεία της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά (ΠΟΑΚ), η συνεργασία με άλλους Συλλόγους και η θέση του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης. Στο τέλος πάρθηκε απόφαση ομόφωνα η οποία θα κοινοποιηθεί στους ανωτέρω φορείς εντός δέκα ημερών.
Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε και θα υλοποιηθεί σύντομα είναι η επικοινωνία με άλλους πατριώτες και εγγραφή νέων μελών.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση ορίσθηκε για τις αρχές Νοεμβρίου, 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου