Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

H Γερμανία κλείνει τους πυρηνικούς σταθμούς της

Τρίτη, 31 Μαΐου, 2011
 Μία σημαντική απόφαση έλαβε η κυβέρνηση στη Γερμανία, αφού συμφώνησε να κλείσει όλους τους πυρηνικούς σταθμούς της χώρας, μέχρι το 2022. Με την υλοποίηση της απόφασης αυτής, η Γερμανία θα είναι η πρώτη χώρα, που βάζει οριστικό τέλος στη λειτουργία πυρηνικών σταθμών στο έδαφός της.

Να κλείσουν τα πυρηνικά εργοστάσια ζήτησαν 10.000 Γερμανοί
Η ανακοίνωση ήρθε ως αποτέλεσμα πολύωρης σύσκεψης του κυβερνώντος κόμματος, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (30/05), ενώ της σύσκεψης προηγήθηκε η σύσταση αρμόδιας επιτροπής από την Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να διερευνήσει αυτό το ζήτημα έπειτα και από την καταστροφή στο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.
Ο Γερμανός υπουργός Περιβάλλοντος, Νόρμπερτ Ρότγκεν, δήλωσε ότι επτά παλιοί αντιδραστήρες καθώς το πυρηνικό εργοστάσιο Κρουέμελ δεν θα επαναλειτουργήσουν.
Ακόμη άλλοι έξι θα απενεργοποιηθούν έως το 2021 και ακόμη τρεις έως το 2022.
Η πυρηνική βιομηχανία έχει αντιδράσει, εκτιμώντας ότι ένα πρόωρο κλείσιμο των πυρηνικών σταθμών θα επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στη βιομηχανία της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου