Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Happy Memorial Day Weekend - ΑΡΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

 Αυτό το Σαββατοκυριακο-Δευτέρα είναι η μεγάλη γιορτή της άνοιξης που ουσιαστικά ανοίγει η καλοκαιρινή περίοδο. Τη Δευτέρα είναι “Η Ημέρα Μνήμης” όπου είναι αργία για όλη την Αμερική και αφού η θερμοκρασία είναι γύρο στους 30 βαθμούς Κελσίου στη Βοστώνη ο κόσμος πήγε στις παραλίες στις λίμνες και στα βουνά του New Hampshire και του Vermont.
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2011


Άλλοι πάλι θα μείνουν στα σπίτια τους για να επισκεφθούν και να τιμήσουν τους νεκρούς συγγενείς επισκεπτόμενοι τα κοιμητήρια και ανάβοντας το καντήλι ή τοποθετώντας λουλούδια στο μνημείο του δικού τους συγγενή. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και πολλοί βετεράνοι και οι Αμερικάνοι βάζουν εκτός από λουλούδια και Αμερικάνικες σημαίες. Οι Ελληνικές οικογένειες ακολουθούν και αυτές το Αμερικάνικο έθιμο αλλά έχουν προγραμματίσει να καλέσουν τον Έλληνα ιερέα να κάνει τρισάγιο για τους δικούς τους.

Στις γειτονιές θα μυρίζουν τα ψητά όπου οι φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται να γευματίσουν, να τα πουν και να γλεντήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο το ερχομό του καλοκαιριού.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και... οδηγήστε πάντα προσεκτικά.   Να θυμώστε το ρητό “πηγαίνω αργά γιατί βιάζομαι”.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου