Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ξεφόρτωσαν σκουπίδια του Αιγίου στο δάσος των Θινών

Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2011

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Ionion FM, το μεσημέρι του Σαββάτου φορτηγό ιδιωτικής εταιρείας "επισκέφθηκε" το εξαιρετικού φυσικού κάλλους δάσος των Θινών στο Βαρθολομιό και τον -όχι του ανάλογου κάλλους- σκουπιδότοπο που...
... βρίσκεται εκεί όχι για να πάρει σκουπίδια, όπως θα θέλαμε να... ονειρευόμαστε, αλλά για να ξεφορτώσει σκουπίδια της πόλης του Αιγίου!
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στον δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό, όπως o ίδιος ανέφερε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού (ακούστε εδώ), ήταν πως το φορτηγό βρέθηκε εκεί για να παραλάβει νάιλον που είχε χρησιμοποιηθεί σε καλλιέργειες καρπουζιού, με σκοπό την ανακύκλωση.
Όμως όπως επιβεβαίωσαν αθίγγανοι ρακοσυλλέκτες, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το φορτηγό μόλις είχε ξεφορτώσει. Μάλιστα στο φωτορεπορτάζ του Ionion FM οι ρακοσυλλέκτες εμφανίζονται να ψάχνουν τα άρτι αφιχθέντα "φρέσκα" σκουπίδια, ανοίγοντας σακούλες όλων των ειδών που φέρουν ονομασίες επιχειρήσεων και φορέων του Αιγίου...

ΘΙΝΕΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
Σοκ έχει προκαλέσει στο δήμο Πηνειού η είδηση ότι στην χωματερή Θινών, μέσα στο πανέμορφο δάσος, φορτηγό με έδρα το Ρίο και ιδιοκτήτρια Ρωσίδα, άδειασε το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι, κοντέϊνερ με σκουπίδια από το Αίγιο. Σήμερα το IONION FM, παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του φωτογραφικό ρεπορτάζ, με ντοκουμέντα – φωτιά που δείχνουν το φορτηγό και ένα κάτοικο της περιοχής εντός της χωματερής Θινών. Αυτόπτες μάρτυρες, ρακοσυλλέκτες στην περιοχή, δήλωσαν στο IONION FM, ότι τα σκουπίδια μεταφέρθηκαν εκείνη την ώρα. Ο δήμαρχος Πηνειού, Αλέξης Καστρινός δήλωσε άγνοια για το περιστατικό και τόνισε ότι το πρόσωπο που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, κάτοικος της περιοχής, είχε πάρει από το δήμο Πηνειού, λίγα χρήματα για να καθαρίσει το δρόμο Γαστούνης- Καβασίλων. Επιπλέον ανακοίνωσε ενέργειες για την αποκατάσταση των χωματερών σε Γαστούνη και Βαρθολομιό και τόνισε ότι θα ληφθούν μέτρα προστασίας των σκουπιδότοπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου