Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η Βοστώνη στον τελικό του χόκεϊ – Boston BRUINS goes to Stanley Cup

Σάββατο, 28 Μαΐου, 2011
Οι δρόμοι της Βοστώνης γέμισαν από κόσμο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από φιλάθλους, αμέσως μόλις τελείωσε ο το 7ο παιχνίδι της ομάδας χόκεϊ επί πάγου της Βοστώνης τους BOSTON BRUINS (οι Αρκούδες της Βοστώνης) που κέρδισαν την ομάδα της Τάμπα “LIGHTINGS” (κεραυνούς). Μετά από ένα δραματικό αγώνα η ομάδα της Βοστώνης κέρδισε 1-0. Η ομάδα της πόλης χρειάστηκε να παίξει 7 παιχνίδια για να κερδίσει τα 4. Έτσι αφού έχουν κερδίσει όλους τους αντιπάλους της Ανατολής θα παίξουν τους τελικούς με την ομάδα του Βανκούβερ που βρίσκεται τεσσερισήμισι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά αφού είναι στο Δυτικό Καναδά.
Όποια ομάδα κερδίσει τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια από τα 7 συνολικά θα είναι πρωταθλήτρια. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Βοστώνης στα προκριματικά ήταν 0-2 στα παιχνίδια με την ομάδα του Μόντρεαλ αλλά ανέκαμψε και κέρδισε τους αγώνες με 4-3 μετά στην πορεία ήταν η ομάδα της Φιλαδέλφειας την οποία η Βοστώνη κέρδισε σχετικά πιο εύκολα.
Η ομάδα της Βοστώνης έχει να πάει στον τελικό από το 1991 ενώ την τελευταία φορά που κέρδισε το πρωτάθλημα ήταν το 1972.   Η ομάδα της Βοστώνης είναι νεανική εκτός από τον τερματοφύλακα.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου