Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς έθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Συγκινητική η Αναφορά της απερχόμενης Προέδρου

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Brookline, Massachusetts. Συμμετείχαν 19 Σωματεία από τους 26 που ήσαν ταμειακός εντάξει.   Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγει ο υπογράφων.
Στις αναφορές των αξιωματούχων η απερχόμενη πρόεδρος κ. Ελένη Βιδάλη γεμάτη συγκίνηση έκανε μία περιληπτική αναφορά για τα δύο τελευταία χρόνια και ζήτησε από τα Σωματεία να λάβουν πιο ενεργό συμμετοχή στην Ομοσπονδία. Ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συμπαραστάθηκαν. Δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 23 Ιουνίου για τη θέση της Προέδρου.
Στη συνέχεια έγινε αναφορά των οικονομικών από την Ταμία κ. Μαρία Μπινιέρη. Τα έσοδα παρουσίασαν κέρδος, ενώ πολύ καλά πήγαν οι εκδηλώσεις με επίκεντρο την παρέλαση του 2011.   Η Εξελεγκτική Επιτροπή η οποία είχε κάνει έλεγχο στα βιβλία και τα οικονομικά της οργάνωσης και παρουσίασε την έκθεση της. Στη συνέχεια ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός από την ολομέλεια. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι φορολογική δήλωση για το 2009 κατατέθηκε εκπρόθεσμα με αποτέλεσμα η εφορία να ζητάει $2,500 πρόστιμο. Ελέγθει ότι η σημερινή διοίκηση έχει επικοινωνήσει με το λογιστή και είναι αισιόδοξοι ότι μετά από επιστολή που θα στείλει ο λογιστής το πρόστιμο θα εξαλειφθεί.


Η παρέλαση του 2012 αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου, 2012.
Κατόπιν εξελέγη Εφορευτική Επιτροπή για να διεξάγουν τις εκλογές για την ανάδειξή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται τους: Βασίλειο Καυκά, Αθανάσιο Βουλγαρόπουλο, Δημήτριο Παπασλή, Δήμητρα Καπόλη, Αθανάσιο Γαλάνη.
Σε δήλωση του ο κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς Α' Αντιπρόεδρος ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις εκλογές της 23 Ιουνίου, 2011.

Η Γενική Συνέλευση τελείωσε στις 9:05μ.μ.


Συγχαρητήρια στην απερχόμενη διοίκηση.


Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου