Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καρφί Φλωρίδη για Γερουλάνο


«Εμείς δεν εννοούμε αυτά που λέμε», ανταπάντησε στη δήλωση του υπουργού Πολιτισμού

Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του κ. Π. Γερουλάνου, ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ κ. Γ. Φλωρίδης.   Ευθεία απάντηση στον υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο έσπευσε να δώσει ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Γ. Φλωρίδης. Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει σ΄ αυτό που είπε γι΄ αυτόν ο κ. Γερουλάνος ότι «ο κ. Φλωρίδης δεν γεννήθηκε υπουργός», αλλά έδωσε απάντηση γι΄ αυτά που είπε περί Ευρώπης. Ό,τι δηλαδή εάν η Ευρώπη συνεχίσει να μην εννοεί αυτά που λέει τότε οι αγορές θα συνεχίσουν να μας τιμωρούν.

Καρφί Φλωρίδη για ΓερουλάνοΟ κ. Φλωρίδης απάντησε με νόημα λέγοντας, ότι «ένας σημαντικός, εξαιρετικός και αποτελεσματικός υπουργός αν κατάλαβα καλά με τις δηλώσεις του αυτές, εννοεί ότι εμείς τα κάναμε όλα καλά και οι Ευρωπαίοι έχουν το πρόβλημα. Αντίθετα πιστεύω ότι η δήλωση θα έπρεπε να είναι αν η Ελλάδα συνεχίσει να μην εννοεί αυτά που λέει, οι αγορές θα συνεχίσουν να μας τιμωρούν».
Αυτό που φαίνεται είναι ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό και τον βουλευτή συνεχίζεται, αφού ο κ. Γερουλάνος έσπευσε να απαντήσει σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Φλωρίδη για τον «κηπουρό», που μπορεί ο Πρωθυπουργός να διορίσει ως υπουργό, λέγοντας ότι ο κ. Φλωρίδης δεν γεννήθηκε υπουργός.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου