Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Μετωπική επίθεση στον προέδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο από τον Αλεξάντερ Λουκασένκο


Μπαράζ... φιλοφρονήσεων για τον Μπαρόζο
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο

Μετωπική επίθεση εναντίον του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Ο τελευταίος δικτάτορας στην Ευρώπη, όπως αποκαλούν τον Λουκασένκο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, χαρακτήρισε -μεταξύ άλλων- «αποβλακωμένο» τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Όταν είσαι ηλίθιος, είσαι ηλίθιος. Αυτοί είναι άχρηστοι. Γι' αυτό δεν έχω τίποτα να πω γι' αυτούς τους Μπαρόζους, αυτούς τους αποβλακωμένους, αυτά τα βόδια» δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.
Το... μπαράζ φιλοφρονήσεων ήλθε σε απάντηση ερώτησης που του απηύθυναν δημοσιογράφοι σχετικά με τις πιέσεις που άσκησε ο πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να μην προσκληθεί ο Λουκασένκο την προηγούμενη εβδομάδα στο Κίεβο σε διάσκεψη σχετικά με το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ.
«Όσον αφορά τους αποβλακωμένους, όπως τον Μπαρόζο, καθώς υπήρξαν κατά καιρούς ορισμένοι Μπαρόζο στην Πορτογαλία, αποδεσμεύθηκε και του δόθηκε μια θέση εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» σημείωσε.
«Και εγώ δε δίνω πραγματική προσοχή στους παραλογισμούς των Ευρωπαίων υπαλλήλων» κατέληξε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Μήπως έχει δίκαιο; Υπάλληλος δεν είναι;   Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου