Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Αλαμπάμα. Τουλάχιστον 300 οι νεκροί στο Νότο.

Τρίτη, 29 Απριλίου, 2011
 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να «δράσει γρήγορα» για να προσφέρει έκτακτη βοήθεια στην Αλαμπάμα, τη νότια Πολιτεία που πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί ακόμη, εκτός της Αλαμπάμα και σε Αρκανσο, Κεντάκι, Μισισίπι, όπου 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, Μισούρι, Τενεσί και Οκλαχόμα.
Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει διακοπές της ηλεκτροδότησης, ζημιές σε κτίρια και μεγάλες πλημμύρες. Οι κυβερνήτες των Πολιτειών αυτών ζήτησαν από τις δυνάμεις της Εθνοφυλακής να μετάσχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.
Οι σφοδρές καταιγίδες που σαρώνουν εδώ και αρκετές ημέρες μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 162 ανθρώπων τις τελευταίες τρεις ημέρες, εκ των οποίων 128 μόνο στην Αλαμπάμα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για «αυξημένο κίνδυνο» ανεμοστρόβιλων, χαλαζόπτωσης, ξαφνικών πλημμυρών και πτώσης κεραυνών σε ορισμένες περιοχές της Αλαμπάμα, της Τζόρτζια και του Μισισίπι, στο νότο της χώρας.
Συνολικά ισχυρές βροχοπτώσεις αναμενόταν να πλήξουν 21 αμερικανικές Πολιτείες, στη ζώνη από τις Μεγάλες Λίμνες μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού και την ακτή του Ατλαντικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου