Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Ανησυχούν» για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα οι ΗΠΑ

Τη “βαθιά τους ανησυχία” για την επιδείνωση της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα εκφράζουν οι ΗΠΑ μέσω των δηλώσεων του βοηθού υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πόσνερ την Πέμπτη μετά από συνομιλίες με Κινέζους αξιωματούχους σχετικά με το θέμα.

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2011
Ο Πόσνερ δήλωσε ότι παρατηρείται μια σοβαρή οπισθοδρόμηση αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ πρόσθεσε ότι έθεσε και το ζήτημα του φυλακισθέντα Κινέζου καλλιτέχνη Άι Ουέιουεϊ, χωρίς να λάβει καμία ικανοποιητική απάντηση. Συζητήθηκαν επίσης οι υποθέσεις αγνοούμενων δικηγόρων που ειδικεύονται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένου του Τενγκ Μπιάο.
Οι διήμερες συνομιλίες για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που αποτελούν πάγιο σημείο τριβής μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου, πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων έχουν συλληφθεί πολλοί αντιφρονούντες στην Κίνα, δικηγόροι, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι που διατηρούν ιστολόγια
Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου