Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός: Η πιο επιτυχημένη ομάδα στο μπάσκετ των τελευταίων 30 ετών

Μεγάλο αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στο Final 4 της Βαρκελώνης φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ηΕυρωλίγκα.

Σχετικά links
  • Α1 Μπάσκετ - Παναναϊκ



Η διοργανώτρια αρχή χαρακτηρίζει το "τριφύλλι" ως την κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα των τελευταίων 30 ετών, ενώ αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του.

"Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Final 4 μετά από ένα χρόνο απουσίας. Με πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους από το 1996, ο Παναθηναϊκός διάλεξε τον δύσκολο δρόμο αυτή της σεζόν εκθρονίζοντας την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα με τρεις συνεχόμενες νίκες, παρά την ήττα του στο πρώτο ματς. Οι "πράσινοι" απέδειξαν ότι κανένας τίτλος δεν είναι ασφαλής όσο αυτοί είναι στο γήπεδο και μάχονται", αναφέρει το site της Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό.
Στη συνέχεια εξηγεί γιατί οι "πράσινοι" έκαναν ήδη ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού τους τίτλου: "Η μπασκετική λογική λέει ότι για να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να κερδίσεις τον πρωταθλητή πρώτα. Ο Παναθηναϊκός πέρασε αυτό το τεστ, στερώντας από την Μπαρτσελόνα την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλος της. Τώρα με τους Διαμαντίδη, Μπατίστ και τον μάστερ Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο Final 4 με πολύ δύναμη και έτοιμος να πάρει τον έκτο του τίτλο".
Παράλληλα, η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας χαρακτηρίζει τον Ομπράντοβιτς ως τον "πιο πετυχημένο προπονητή στην ευρωπαϊκή ιστορία", ενώ κάνει λόγο για τα "αστέρια, Διαμαντίδη, Φώτση, Μπατίστ και Τσαρτσαρή και τους πεινασμένους για τίτλους Μάριτς, Σάτο, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα". ιτς, Σάτο, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα".

Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου