Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ιαπωνία: Νέα γιγαντιαία επιχείρηση για χιλιάδες αγνοούμενους

Οι στρατιώτες διεξάγουν έρευνες ανάμεσα σε συντρίμμια, ενώ πλωτά και δύτες ερευνούν στη θαλάσσια περιοχή σε απόσταση μέχρι 20 χιλιόμετρα από τις ακτές.

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2011
Περίπου 25.000 άνδρες του ιαπωνικού στρατού παίρνουν μέρος στην τρίτη κατά σειρά επιχείρηση για την ανεύρεση χιλιάδων αγνοουμένων από το σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε στις 11 Μαρτίου , στη βορειοανατολική Ιαπωνία.

Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 12.000.
Οι στρατιώτες διεξάγουν έρευνες ανάμεσα σε συντρίμμια, ενώ πλωτά και δύτες ερευνούν στη θαλάσσια περιοχή σε απόσταση μέχρι 20 χιλιόμετρα από τις ακτές.
Στο μεταξύ, ολοένα και πιο έντονες πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο ιάπωνας πρωθυπουργός μετά τις ήττες που υπέστη το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιαπωνίας στις τοπικές κι ενδιάμεσες εκλογές που διεξήχθησαν σε εθνικό επίπεδο.
Στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο Χιντέκι Νίουα, πρώην βουλευτής του ΔΚΙ, επιτέθηκε επανειλημμένα στο Ναότο Καν για την ανεπαρκή αντίδρασή του στο σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου και την επακόλουθη πυρηνική κρίση στο εργοστάσιο της TEPCO στη Φουκουσίμα, προσελκύοντας ανένταχτους ψηφοφόρους αλλά και υποστηρικτές του ΔΚΙ.

Πηγή: SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου