Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Mεγάλο το ενδιαφέρον για το βασιλικό γάμο των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων

Το Νοέμβριο, όταν είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους οι φήμες για το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, η Ελενα Ναχμάνοφ έκλεισε αμέσως εισιτήριο για το Λονδίνο. Θα πήγαινε εκεί για να έρθει σε επαφή με άτομα που γνώριζαν καλά τη βασιλική οικογένεια.

Tετάρτη, 27 Απριλίου, 2011 

Η Ναχμάνοφ, του ήξερε καλά τι ήθελε: έναν διακεκριμένο Βρετανό ιστορικό, έναν αρχισυντάκτη μιας σκανδαλοθηρικής εφημερίδας με γνώσεις γύρω από την βασιλική οικογένεια και ένα πρόσωπο που να είχε παίξει ρόλο στο γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από τριάντα χρόνια. Γνώριζε, ωστόσο, ότι και άλλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ήθελαν το ίδιο.
Λόγω του γεγονότος ότι κάθε δίκτυο θα λάβει την ίδια εικόνα από το βασιλικό γάμο που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής, τα αμερικανικά κανάλια έχουν δώσει κυριολεκτικά μάχη στην προσπάθειά τους να κυριαρχήσουν σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και τηλεθέαση.
Οι διοικήσεις, μάλιστα, των καναλιών δεν δίστασαν να δώσουν μέχρι και πάνω από 100.000 δολάρια για να εξασφαλίσουν την παρουσία ατόμων που έχουν κάτι να πουν για τον γάμο της δεκαετίας.
Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι η συγγραφέας ενός βιβλίου για το εν λόγω ζευγάρι, η Κάτι Νίκολ έγινε αντικείμενο ενός πολέμου προσφορών. Τελικά η ίδια θα εμφανιστεί και στο «ABC News» και στο «Piers Morgan Tonight» του CNN.
<Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λάβαμε από άτομα που ισχυρίζονταν ότι ήταν ειδικοί πάνω στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, μόνο και μόνο επειδή είχαν δει μια φορά στη ζωή τους τον πρίγκιπα Γουίλιαμ> είναι μεταξύ άλλων τα λόγια του Ρομπ Σιλβερστάιν, ο οποίος είναι στέλεχος του «Access Hollywood» που μετακομίζει για μια περίπου εβδομάδα στ Λονδίνο προκειμένου να καλύψει το όλο γεγονός.
«Από τη στιγμή πάντως που έχεις κάποιον που διαθέτει αγγλική προφορά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου» είπε εξάλλου χαμογελώντας στην εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» ο Σιλβερστάιν.
Στο ότι ο πόλεμος ανάμεσα στα κανάλια για να εξασφαλιστούν οι κατάλληλοι καλεσμένοι ήταν σκληρός συμφωνεί και ο Πιερς Μόργκαν του .
Στα σχετικά προγράμματα της Παρασκευής, εκτός από τους παρουσιαστές της πρώτης γραμμής θα υπάρχουν επίσης Βρετανοί παρουσιαστές (ο Κατ Ντίλεϊ θα είναι στο CNN), διασημότητες (η Γκόντι Χον θα είναι στην εκπομπή του ) αλλά και δημοσιογράφοι που είχαν καλύψει το γάμο της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο πριν από ακριβώς τριάντα χρόνια (η Τζόαν Λούντεν που συμπαρουσίαζε παλαιότερα το <Καλημέρα Αμερική> θα βρίσκεται στο .
To <ΤLC> κατάφερε να συμφωνήσει με την Αμάντα Μπάιραμ, η οποία κατάγεται από την Ιρλανδία και ζει στην Αγγλία, όπου παρουσιάζει διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα. Οι υπεύθυνοι του δικαιολόγησαν την επιλογή τους λέγοντας ότι <είναι σημαντικό να υπάρχει μια τοπική φωνή στις τόσες αμερικανικές που θα ακουστούν εκεί τη μέρα μέσα από τα κανάλια>.
<Το παλάτι έχει πει ότι οι φίλοι του δεν θα μιλήσουν για το γάμο και έτσι εμείς θα πρέπει να βασιστούμε στις γνώσεις μας αλλά και στις γνώσεις των ανταποκριτών μας> είπε εξάλλου στη <Νιου Γιορκ Τάιμς> η Μπάρμπαρα Γουόλτερς, η οποία θα παρουσιάσει μαζί με την Nταϊάν Σόγιερ τη σχετική εκπομπή του .

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ & Ν.Υ. Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου