Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Κτήμα Πολυζωγόπουλου, εμπειρία δροσιάς και διασκέδασης

Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Στιγμές διασκέδασης, χαλάρωσης και επαφής με τη φύση προσφέρει το Κτήμα Πολυζωγόπουλου στο Σιμόπουλο Ηλείας.

Ένας ιδιαίτερος χώρος φυσικής ομορφιάς ο οποίος λειτουργεί όλο το χρόνο και αποτελεί  στολίδι για τον τόπο, με το πράσινο, τον καθαρό αέρα  και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας να αναβαθμίζουν την περιοχή, προσφέροντας ταυτόχρονα στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία και μια όαση πνευματικής και σωματικής ηρεμίας. 

Η βόλτα στο πάρκο, η βουτιά στην πισίνα, η επαφή με τα ζώα της φάρμας και όλα όσα προσφέρει, καθιστούν το Κτήμα επισκέψιμο από συλλόγους, σχολεία, αλλά και όσους επιθυμούν να δώσουν αξία και ποιότητα στο χρόνο και τη ζωή τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και εκτός από τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία αποτελεί σίγουρα και μια εκπαιδευτική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Περικλής Πολυζωγόπουλος

Με καταγωγή από την Ακροποταμιά Πηνείας και με γνώμονα την πρωτοπορία στο χώρο της εστίασης και μέσα από την Ηλειακή φιλοξενία ο Περικλής Πολυζωγόπουλος με προσωπική δουλειά παίρνει το ρίσκο και δημιουργεί το Κτήμα στο Σιμόπουλο το 2006, σε μια χρονική στιγμή που πολλοί προτίμησαν να φύγουν από το νομό, εκείνος μένει, προσπαθεί και κάνει το όραμά του, πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και σήμερα 16 χρόνια μετά, το όραμά του όχι μόνο πήρε σάρκα και οστά, αλλά γνώρισε και την απόλυτη επιτυχία μέσα από την αγάπη, την εκτίμηση και τη συνέπεια που προσφέρει στο κοινό.

Στον πολυχώρο  λειτουργεί :

Εστιατόριο 

Με παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα από ντόπια προϊόντα της περιοχής και με λαχανικά από το ιδιόκτητο μποστάνι. 

Χώρος Εκδηλώσεων

Η αίθουσα εκδηλώσεων εξυπηρετεί 300 άτομα και σε συνδυασμό με τον εξωτερικό χώρο μπορούν να εξυπηρετηθούν συνολικά 1000 άτομα, για γάμους, δεξιώσεις, ομιλίες, πάρτι και άλλα.

Και συναυλίες

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα στον εξωτερικό  χώρο τους καλοκαιρινούς μήνες να φιλοξενηθούν συναυλίες και εκδηλώσεις με Ελληνικά παραδοσιακά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα.

Γιορτή τσιγαρίδας

Η τσιγαρίδα, το παραδοσιακό τοπικό έδεσμα από παστό χοιρινό κρέας, γιορτάζεται από το κτήμα Πολυζωγόπουλου μέσα από τη βραδιά «τσιγαρίδας» που διοργανώνει με ταυτόχρονη ιππική συνάντηση γύρω από τη ζωή στη φύση.

Φάρμα Ζώων

Στο Κτήμα Πολυζωγόπουλου λειτουργεί φάρμα με δωρεάν είσοδο, στην οποία φιλοξενούνται κυρίως ζώα της ελληνικής πανίδας όπως άλογα, ελάφια πτηνά και άλλα, σε ειδικά διαμορφωμένους επισκέψιμους χώρους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σ΄αυτήν, να φωτογραφηθείτε με αυτά, αλλά και να τα ταΐσετε.

Κτήμα Πολυζωγόπουλου, στο Σιμόπουλο Ηλείας

Τηλ :693 659 1452
Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi

info@kthmapolyzogopoulou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου