Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Η Μόσχα προειδοποιεί το τέλος των σχέσεων με ΗΠΑ, αν κατασχεθούν περιουσιακά στοιχεία

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022


«Κάτι που δεν είναι ούτε προς το δικό τους ούτε προς το δικό μας συμφέρον»

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα καταστρέψει πλήρως τις διμερείς σχέσεις της Μόσχας με την Ουάσινγκτον, δήλωσε το Σάββατο ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Βορείου Αμερικής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

«Προειδοποιούμε τους Αμερικανούς για τις καταστρεπτικές συνέπειες τέτοιων ενεργειών, οι οποίες θα ζημιώσουν σε μόνιμη βάση τις διμερείς σχέσεις, κάτι που δεν είναι ούτε προς το δικό τους ούτε προς το δικό μας συμφέρον», δήλωσε στο TASS ο Αλεξάντρ Νταρτσίεφ.

Δεν έγινε αμέσως σαφές σε ποια περιουσιακά στοιχεία αναφερόταν, σημειώνει το Reuters, το οποίο επισημαίνει επίσης πως το τηλεγράφημά του με προέλευση τη Μόσχα συντάχθηκε βάσει του νόμου που περιορίζει την κάλυψη των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

Ο Νταρτσίεφ δήλωσε επίσης ότι η επιρροή των ΗΠΑ στην Ουκρανία έχει αυξηθεί σε σημείο που «οι Αμερικανοί καθίστανται ολοένα και περισσότερο άμεσο μέρος στη σύγκρουση».

Και πρόσθεσε ότι η Ρωσία προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι οι διπλωματικοί δεσμοί θα υποστούν σοβαρή ζημιά και θα μπορούσαν ακόμη και να διαλυθούν εάν η Ρωσία χαρακτηριστεί κράτος χορηγός της τρομοκρατίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου