Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Συνάντηση στην Καλαμάτα για το 2ο κεφάλαιο της Αδελφοποίησης Lowell – Καλαμάτα

Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Στο δημαρχείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας συναντήθηκαν χθες ο δήμαρχος της πόλης με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος και το μέλος της διοίκησης κ. Δημήτριος Ματθαίος.  

Ο κ. Καυκάς προερχόταν από τη Σπάρτη και το Γύθειο ενώ οι άλλοι δύο παραθερίζουν με τις οικογένειές τους στην Καλαμάτα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου κ. Άστρι Μαυρέα.

Η συνεδρίαση κράτησε μιάμιση ώρα και συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα της Β’ φάσης της αδελφοποίησης των δύο πόλεων που θα γίνει στις 22 με 28 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.

Η αρχική ημερομηνία που είχε συζητηθεί ήταν η 16-18 Αυγούστου που θα ήταν και ανωτέρω αξιωματούχοι στην Καλαμάτα αλλά και πολλοί Έλληνες από την Μεσσηνία που κατοικούν στο Lowell και στην περιοχή της Βοστώνης.

Παρ’ ότι η οργανωτική επιτροπή από την Ομοσπονδία και το Lowell ήθελαν να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση τον Αύγουστο, δεν κατέστη δυνατόν λόγο του ότι τον Αύγουστο πολλές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας είναι σε άδεια (διακοπές).  

Ήταν όμως αργά για να ακυρώσουν τα αεροπορικά εισιτήρια οι ανωτέρω αξιωματούχοι.  Υπήρξε εκτεταμένη διαλογική συζήτηση μέσω ζουμ αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες τελικά βρέθηκε λύση και η εκδηλώσεις θα γίνουν στις ανωτέρω ημερομηνίες.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου