Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Από την χθεσινοβραδυνή εκδήλωση στο Lowell, Acropolis of America "The Greek Community of Lowell 1874 - 2020

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς δήλωσε: "Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση και η συμμετοχή ήταν μεγάλη.  Είχα την ευκαιρία να δω πολλούς φίλους και φίλες και συμφοιτητές μου και όχι μόνο.  Το να τιμάς την ιστορία σου και τους ανθρώπους που μεταλαμπάδευσαν τον Ελληνισμό έχει πολύ μεγάλη σημασία.  Όταν και οι ξένοι αναγνωρίζουν την προσφορά των Ελλήνων μας κάνουν υπερήφανους.  Για μένα πολλά από τα εκθέματα ήταν γνώριμα γιατί το 1980 είχα κάνει έρευνα για τον Ελληνισμό του Lowell.  Μίλησα με τους διοργανωτές του Πανεπιστημίου και η Ομοσπονδία των Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας θα φροντίσει όπως η Έκθεση παρουσιαστεί και σε άλλα μέρη της Νέας Αγγλίας αρχίζοντας από το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.    Συγχαρητήρια στους οργανωτές και όσους συμμετείχαν."


Κατάμεστη η αίθουσα του Πανεπιστημίου των 18,000 φοιτητών.  Έφεραν και άλλα καθίσματα αλλά πολλοί ήσαν όρθιοι

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη στο βήμα

Η υποψήφια για διδακτορικό στη ψυχολογία Χριστίνα Νικητοπούλου μιλάει για την προσφορά του πατέρα της Κωσταντίνου Νικητόπουλου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο και το ρόλο του Συλλόγου "Hellenic Heritage"

Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση ο κ. Θεόδωρος Καλμούκος της Εφμερίδας Εθνικός Κήρυξ με τον Θρησκευτικό Άρχοντα κ. Μιχάλη Γιαννούλη 


paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου