Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Από την χθεσινοβραδυνή εκδήλωση στο Lowell, Acropolis of America "The Greek Community of Lowell 1874 - 2020

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς δήλωσε: "Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση και η συμμετοχή ήταν μεγάλη.  Είχα την ευκαιρία να δω πολλούς φίλους και φίλες και συμφοιτητές μου και όχι μόνο.  Το να τιμάς την ιστορία σου και τους ανθρώπους που μεταλαμπάδευσαν τον Ελληνισμό έχει πολύ μεγάλη σημασία.  Όταν και οι ξένοι αναγνωρίζουν την προσφορά των Ελλήνων μας κάνουν υπερήφανους.  Για μένα πολλά από τα εκθέματα ήταν γνώριμα γιατί το 1980 είχα κάνει έρευνα για τον Ελληνισμό του Lowell.  Μίλησα με τους διοργανωτές του Πανεπιστημίου και η Ομοσπονδία των Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας θα φροντίσει όπως η Έκθεση παρουσιαστεί και σε άλλα μέρη της Νέας Αγγλίας αρχίζοντας από το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.    Συγχαρητήρια στους οργανωτές και όσους συμμετείχαν."


Κατάμεστη η αίθουσα του Πανεπιστημίου των 18,000 φοιτητών.  Έφεραν και άλλα καθίσματα αλλά πολλοί ήσαν όρθιοι

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη στο βήμα

Η υποψήφια για διδακτορικό στη ψυχολογία Χριστίνα Νικητοπούλου μιλάει για την προσφορά του πατέρα της Κωσταντίνου Νικητόπουλου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο και το ρόλο του Συλλόγου "Hellenic Heritage"

Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση ο κ. Θεόδωρος Καλμούκος της Εφμερίδας Εθνικός Κήρυξ με τον Θρησκευτικό Άρχοντα κ. Μιχάλη Γιαννούλη 


paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου