Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Από την χθεσινοβραδυνή εκδήλωση στο Lowell, Acropolis of America "The Greek Community of Lowell 1874 - 2020

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς δήλωσε: "Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση και η συμμετοχή ήταν μεγάλη.  Είχα την ευκαιρία να δω πολλούς φίλους και φίλες και συμφοιτητές μου και όχι μόνο.  Το να τιμάς την ιστορία σου και τους ανθρώπους που μεταλαμπάδευσαν τον Ελληνισμό έχει πολύ μεγάλη σημασία.  Όταν και οι ξένοι αναγνωρίζουν την προσφορά των Ελλήνων μας κάνουν υπερήφανους.  Για μένα πολλά από τα εκθέματα ήταν γνώριμα γιατί το 1980 είχα κάνει έρευνα για τον Ελληνισμό του Lowell.  Μίλησα με τους διοργανωτές του Πανεπιστημίου και η Ομοσπονδία των Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας θα φροντίσει όπως η Έκθεση παρουσιαστεί και σε άλλα μέρη της Νέας Αγγλίας αρχίζοντας από το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.    Συγχαρητήρια στους οργανωτές και όσους συμμετείχαν."


Κατάμεστη η αίθουσα του Πανεπιστημίου των 18,000 φοιτητών.  Έφεραν και άλλα καθίσματα αλλά πολλοί ήσαν όρθιοι

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη στο βήμα

Η υποψήφια για διδακτορικό στη ψυχολογία Χριστίνα Νικητοπούλου μιλάει για την προσφορά του πατέρα της Κωσταντίνου Νικητόπουλου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο και το ρόλο του Συλλόγου "Hellenic Heritage"

Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση ο κ. Θεόδωρος Καλμούκος της Εφμερίδας Εθνικός Κήρυξ με τον Θρησκευτικό Άρχοντα κ. Μιχάλη Γιαννούλη 


paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου