Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

ΗΠΑ: Υποψήφιος για τη Βουλή των Αντιπροσώπων ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος καταδικάστηκε στο πλαίσιο των ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος για το Κογκρέσο με το Ρεπουμπλικανικό Kόμμα.
Ο Παπαδόπουλος θα διεκδικήσει μια έδρα σε περιφέρεια της Καλιφόρνιας που έμεινε κενή μετά την παραίτηση της Δημοκρατικής Κέιτι Χιλ, τον Οκτώβριο.
Ο σύμβουλος του Τραμπ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο εβδομάδων επειδή είπε ψέματα στο FBI για τις επαφές που είχε εκείνη την περίοδο με Ρώσους. Το 2018 εξέτισε συνολικά 12 ημέρες στη φυλακή.
Ο Παπαδόπουλος, που σήμερα είναι 32 ετών και εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, επιβεβαίωσε στο κανάλι Fox News ότι θα διεκδικήσει μια έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων. «Βρίσκομαι εδώ για να προωθήσω το (πολιτικό) πρόγραμμα Πρώτα η Αμερική» του Τραμπ, είπε. «Έχουμε δεσμευτεί σε έναν αγώνα για το μέλλον της χώρας αυτής. Δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς», έγραψε εξάλλου στο Twitter.
Η 32χρονη Κέιτι Χιλ παραιτήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου αφού κατηγορήθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν από τους κοινοβουλευτικούς βοηθούς της, κατά παράβαση των κανονισμών που υιοθέτησε το Κογκρέσο με αφορμή το κίνημα #MeToo. Η ίδια διέψευσε αυτήν την κατηγορία, όμως υπέβαλε την παραίτησή της όταν ρεπορτάζ υπερσυντηρητικών μμε αποκάλυψαν άλλες πτυχές της σεξουαλικής ζωής της ενώ δημοσιεύτηκαν και γυμνές φωτογραφίες της.
Η Χιλ κέρδισε τον Νοέμβριο του 2018 την έδρα της σε μια εκλογική περιφέρεια της Καλιφόρνιας που θεωρείτο επί χρόνια προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων. Η έδρα παραμένει κενή από τις αρχές Νοεμβρίου.
Περίπου δέκα Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις προκριματικές των κομμάτων τους, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020. Οι εκλογές για την κάλυψη της κενής έδρας έχουν οριστεί για τον Μάιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου