Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Από το Αίγιο ο πλοίαρχος που πέθανε στη Βραζιλία


Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2019

Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού

Από το Αίγιο ήταν ο 40χρονος Έλληνας πλοίαρχος που πέθανε στο υπό ελληνική σημαία φορτηγό πλοίο «ORE SUDBURY», στο αγκυροβόλιο «GUAIBA» της Βραζιλίας στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά. Ο άτυχος πλοίαρχος ήταν πατέρας ενός κοριτσιού.
Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, «ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ για την εκδήλωση πυρκαγιάς τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο πλοίο, καθώς και για το θάνατο του 40χρονου πλοιάρχου».
Στο πλοίο επέβαιναν 27 μέλη πληρώματος, εκ των οποίων, εννέα Έλληνες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε σε χώρους ενδιαιτήσεων του τρίτου καταστρώματος του πλοίου, κατασβέστηκε από το πλήρωμα με ίδια μέσα, ενώ χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 40χρονος.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές αρχές.
Πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου