Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

«Oχι» Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη στην Εθνική για το Προολυμπιακό Τουρνουά λόγω Πιτίνο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Με επιστολή τους στην ΕΟΚ οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης ενημέρωσαν πως ουσιαστικά δεν πρόκειται να είναι μέλη της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά.
Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ισχυρίζονται ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ρικ Πιτίνο πως δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή κάποια άλλη ομάδα και μετά την συμφωνία του Αμερικανού προπονητή με τους «πράσινους» δεν θέλουν να βρεθούν στην μέση της διαμάχης.
Ουσιαστικά επιρρίπτουν τις ευθύνες τόσο στον Πιτίνο, όσο και στην ΕΟΚ για τους χειρισμούς της στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και για το παρελθόν (υπόθεση συμφωνίας Γιαννάκη-Ολυμπιακού το 2008, όταν ήταν στον πάγκο της Εθνικής).
Αναμένεται η αντίδραση της άλλης πλευράς, ωστόσο αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα, η Εθνική θα παραταχθεί στην Βικτόρια του Καναδά δίχως δύο βασικά στελέχη και δυνάμει ένα τρίτο που ήταν στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου