Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Τετ Α τετ: «Όλοι μαζί προχωράμε για την Ηλεία» το κοινό μήνυμα Λυμπέρη – Αντωνακόπουλου

  • Έδωσαν χέρι συνεργασίας ο ένας στον άλλο για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις

  • Ουσιαστικό θεσμικό μέτωπο μέσα από το συμβούλιο των αιρετών

  • Εξέφρασαν την ενότητα και μια διαχρονική πορεία που πρέπει να συνεχιστεί αγωνιστικά

Ήταν από τις ιστορικές στιγμές που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο, αυτές που έρχονται να υπογραμμίσουν τον ουσιαστικό ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο που, όταν βασίζεται σε δημοκρατικές αρχές, φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμη και όταν οι συγκυρίες φαντάζουν δύσκολες ή άκαμπτες.
Το κοινό μήνυμα των δημάρχων Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη «όλοι μαζί προχωράμε για την Ηλεία…» στην έκτακτη εκπομπή της ΟΡΤ «Τετ Α Τετ» αποτέλεσε τον επίλογο της αντιπαράθεσης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα, έδωσε τέλος στον κατακερματισμό δυνάμεων, αφού η ενότητα  είναι όσο ποτέ αναγκαίο να ενισχύουν η μία την άλλη. Οι δύο αιρετοί δεσμεύθηκαν να κάνουν στην άκρη τα ασήμαντα που τις περισσότερες φορές αποπροσανατολίζουν από τον στόχο και να προτάξουν τα σημαντικά που είναι πολλά και απαιτητικά.

Δείτε την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου