Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τετ Α τετ: «Όλοι μαζί προχωράμε για την Ηλεία» το κοινό μήνυμα Λυμπέρη – Αντωνακόπουλου

  • Έδωσαν χέρι συνεργασίας ο ένας στον άλλο για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις

  • Ουσιαστικό θεσμικό μέτωπο μέσα από το συμβούλιο των αιρετών

  • Εξέφρασαν την ενότητα και μια διαχρονική πορεία που πρέπει να συνεχιστεί αγωνιστικά

Ήταν από τις ιστορικές στιγμές που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο, αυτές που έρχονται να υπογραμμίσουν τον ουσιαστικό ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο που, όταν βασίζεται σε δημοκρατικές αρχές, φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμη και όταν οι συγκυρίες φαντάζουν δύσκολες ή άκαμπτες.
Το κοινό μήνυμα των δημάρχων Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη «όλοι μαζί προχωράμε για την Ηλεία…» στην έκτακτη εκπομπή της ΟΡΤ «Τετ Α Τετ» αποτέλεσε τον επίλογο της αντιπαράθεσης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα, έδωσε τέλος στον κατακερματισμό δυνάμεων, αφού η ενότητα  είναι όσο ποτέ αναγκαίο να ενισχύουν η μία την άλλη. Οι δύο αιρετοί δεσμεύθηκαν να κάνουν στην άκρη τα ασήμαντα που τις περισσότερες φορές αποπροσανατολίζουν από τον στόχο και να προτάξουν τα σημαντικά που είναι πολλά και απαιτητικά.

Δείτε την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου