Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Τετ Α τετ: «Όλοι μαζί προχωράμε για την Ηλεία» το κοινό μήνυμα Λυμπέρη – Αντωνακόπουλου

  • Έδωσαν χέρι συνεργασίας ο ένας στον άλλο για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις

  • Ουσιαστικό θεσμικό μέτωπο μέσα από το συμβούλιο των αιρετών

  • Εξέφρασαν την ενότητα και μια διαχρονική πορεία που πρέπει να συνεχιστεί αγωνιστικά

Ήταν από τις ιστορικές στιγμές που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο, αυτές που έρχονται να υπογραμμίσουν τον ουσιαστικό ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο που, όταν βασίζεται σε δημοκρατικές αρχές, φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμη και όταν οι συγκυρίες φαντάζουν δύσκολες ή άκαμπτες.
Το κοινό μήνυμα των δημάρχων Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη «όλοι μαζί προχωράμε για την Ηλεία…» στην έκτακτη εκπομπή της ΟΡΤ «Τετ Α Τετ» αποτέλεσε τον επίλογο της αντιπαράθεσης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα, έδωσε τέλος στον κατακερματισμό δυνάμεων, αφού η ενότητα  είναι όσο ποτέ αναγκαίο να ενισχύουν η μία την άλλη. Οι δύο αιρετοί δεσμεύθηκαν να κάνουν στην άκρη τα ασήμαντα που τις περισσότερες φορές αποπροσανατολίζουν από τον στόχο και να προτάξουν τα σημαντικά που είναι πολλά και απαιτητικά.

Δείτε την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου