Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΣΦΙΝΑ: Πρόεδρος ο δωρητής Ανδρέας Παπαδάκος

Ο μεγάλος δωρητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Ανδρέας Παπαδάκος, είναι o πρώτος πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων του ιδρύματος (Σ.ΦΙ.ΝΑ.). Η εκλογή του έγινε χθες  στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.
Τον Σύλλογο αυτή τη στιγμή αγκαλιάζουν και αγωνίζονται για το νοσοκομείο Αμαλιάδας περισσότερα από 300 μέλη.  Κύριο αίτημα του Συλλόγου η αυτονόμηση του ιδρύματος και το δικαίωμα να προσληφθούν 10 γιατροί με δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Στις χθεσινές εκλογές στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη η κ Αλεξία Κοτσάφτη – Παπαζαφειροπούλου, του Γενικού Γραμματέα ο Γιάννης Χουζούρης και του Ταμεία ο Γιάννη Λιακόπουλος. Μέλη του νέου ΔΣ, είναι ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης, ο κ Παναγιώτης Παπαγεωργακόπουλος και ο Νίκος Σιαψάλης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.
Η συνεδρίαση, ξεκίνησε με την τοποθέτηση του κ Γιάννη Χουζούρη, ο οποίος έκανε λεπτομερή αναφορά στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Σύλλογος. Ο κ Χουζούρης, ανακοίνωσε ότι σήμερα θα κατατεθεί αίτημα στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, με το οποίο θα ζητείται «να εγκριθεί η πρόσληψη με μπλοκάκι 10 γιατρών στο νοσοκομείο της πόλης».
Προς τιμή των δωρητών
Επίσης ο γεν. γραμματέας ο κ Χουζούρης, ανακοίνωσε πως το νοσοκομείο μπαίνει στη «νέα ψηφιακή εποχή» αφού με τα χρήματα που δόθηκαν από την 6η ΥΠΕ θα μπορεί το ίδρυμα να συνδέεται με όλους του φορείς. Τέλος πρότεινε τα τακτικά ιατρεία του ιδρύματος να ονομαστούν «Δημήτρης Γούργουρας» και τα ΤΕΠ της νέας πτέρυγας «Ανδρέας Παπαδάκος» προς τιμήν των δυο μεγάλων δωρητών.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης,ανέφερε ότι «το ζητούμενο όλων είναι να αποκτήσουμε νοσοκομείο γιατί τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε. Έχουμε ζητήσει από την ηγεσία του Υπ. Υγείας, στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στις αρχές του Δεκέμβρη το νοσοκομείο μας να αυτονομηθεί να επιστρέψουν οι γιατροί, ώστε όλοι εμείς μαζί να παλέψουμε για την αναβάθμισή του.Αυτό που θέλουμε, είναι ο κάθε άνθρωπος από αυτή την περιοχή να λύνει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στο νοσοκομείο μας, χωρίς να χρειάζεται ταξιδέψει σε άλλο νομό».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου