Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

ΣΦΙΝΑ: Πρόεδρος ο δωρητής Ανδρέας Παπαδάκος

Ο μεγάλος δωρητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Ανδρέας Παπαδάκος, είναι o πρώτος πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων του ιδρύματος (Σ.ΦΙ.ΝΑ.). Η εκλογή του έγινε χθες  στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.
Τον Σύλλογο αυτή τη στιγμή αγκαλιάζουν και αγωνίζονται για το νοσοκομείο Αμαλιάδας περισσότερα από 300 μέλη.  Κύριο αίτημα του Συλλόγου η αυτονόμηση του ιδρύματος και το δικαίωμα να προσληφθούν 10 γιατροί με δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Στις χθεσινές εκλογές στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη η κ Αλεξία Κοτσάφτη – Παπαζαφειροπούλου, του Γενικού Γραμματέα ο Γιάννης Χουζούρης και του Ταμεία ο Γιάννη Λιακόπουλος. Μέλη του νέου ΔΣ, είναι ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης, ο κ Παναγιώτης Παπαγεωργακόπουλος και ο Νίκος Σιαψάλης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.
Η συνεδρίαση, ξεκίνησε με την τοποθέτηση του κ Γιάννη Χουζούρη, ο οποίος έκανε λεπτομερή αναφορά στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Σύλλογος. Ο κ Χουζούρης, ανακοίνωσε ότι σήμερα θα κατατεθεί αίτημα στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, με το οποίο θα ζητείται «να εγκριθεί η πρόσληψη με μπλοκάκι 10 γιατρών στο νοσοκομείο της πόλης».
Προς τιμή των δωρητών
Επίσης ο γεν. γραμματέας ο κ Χουζούρης, ανακοίνωσε πως το νοσοκομείο μπαίνει στη «νέα ψηφιακή εποχή» αφού με τα χρήματα που δόθηκαν από την 6η ΥΠΕ θα μπορεί το ίδρυμα να συνδέεται με όλους του φορείς. Τέλος πρότεινε τα τακτικά ιατρεία του ιδρύματος να ονομαστούν «Δημήτρης Γούργουρας» και τα ΤΕΠ της νέας πτέρυγας «Ανδρέας Παπαδάκος» προς τιμήν των δυο μεγάλων δωρητών.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης,ανέφερε ότι «το ζητούμενο όλων είναι να αποκτήσουμε νοσοκομείο γιατί τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε. Έχουμε ζητήσει από την ηγεσία του Υπ. Υγείας, στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στις αρχές του Δεκέμβρη το νοσοκομείο μας να αυτονομηθεί να επιστρέψουν οι γιατροί, ώστε όλοι εμείς μαζί να παλέψουμε για την αναβάθμισή του.Αυτό που θέλουμε, είναι ο κάθε άνθρωπος από αυτή την περιοχή να λύνει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στο νοσοκομείο μας, χωρίς να χρειάζεται ταξιδέψει σε άλλο νομό».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου